CONDUCERE NOUĂ LA POLIŢIA MUNICIPIULUI ALBA IULIA

0

Comisarul Marius Ciugudean a fost împuternicit la conducerea Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Funcţia a rămas vacantă după trecerea la pensie a comisarului şef Mircea Crişan. Pe funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost împuternicit subcomisarul de poliţie Rareş Horja.

 

 ciugudeanPrin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar de poliţie Marius Ciugudean a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească funcţia de şef al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

 

Funcţia a devenit vacantă după ce, începând cu aceeaşi dată, domnul comisar şef de poliţie Crişan Mircea a trecut la pensie.

 

Comisarul de poliţie Marius Ciugudean este absolvent al Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2003, iar de la încadrare, în anul 2003, la IPJ Alba, până în martie 2008 a ocupat funcţii de ofiţer operativ în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor.

În martie 2008 a fost mutat la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba Iulia, iar în septembrie 2013 s-a întors la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba ca ofiţer în cadrul Serviciului de Ordine Publică.

Din noiembrie 2013 a ocupat funcţia de şef al Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, iar în ianuarie 2016 a fost împuternicit în funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Alba Iulia.

Tot  prin Dispoziţia şefului inspectoratului, în funcția de adjunct a Poliţiei Municipiului Alba Iulia a fost împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, subcomisar de poliţie Horja Rareş.

Subcomisarul Horja Rareş este poliţist din anul 2002, iar până în 2013 a ocupat funcţii de execuţie în structurile de ordine publică şi investigaţii criminale. Începând cu martie 2013 a fost şef al Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, iar ulterior şef al Biroului Rutier Alba Iulia şi al Biroului de Ordine Publică din cadru aceleiaşi poliţii municipale.

Domnul comisar şef de poliţie Dunca Cristian-Ioan, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, i-a felicitat pe cei doi ofiţeri şi şi-a exprimat încrederea că, în această echipă, vor reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din municipiul Alba Iulia, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top