Cine organizeaza protestele la Sebes? De ce sunt atatia straini?

3
2b8dee22364affe00a045f55d75131b1_XLDin solicitarea adresata Primariei Sebes (Nr 1215 din 13.01.2015) numita ,,Noticare adunare publica”,(vezi foto) trebuie sa intelegem ca organizatorii NU sunt cei care se dau organizatori????  Grupul de Initiativa Civica ,,Sebes fara formaldehida” organizeaza protestele, NU Pronatura sau Grupul de Initiativa Civica Sebes???
Cine este acest grup? Cine raspunde ca protestele sa se desfasoare pasnic? Din adresa aflam ca este vorba de Hategan Ana, Negrea Ioan, Craciun Daniela, Socaciu M. Ioan, Molnar Tiberiu, Negrea Sorin, Turean Cosmin dar de ce numai primii doi au venit la Primaria Sebes sa semneze? Cine sunt acesti responsabili domni si doamne? De ce trebuie sa avem incredere in ei? Pe cine reprezinta? De ce vin atatia protestatari straini, din alte localitati,  la Sebes? Cine le plateste deplasarea? Sebesenii nu se pot organiza singuri, au nevoie de oameni necunoscuti, din afara?
Suntem Grupul de Initiativa ,,Nu suntem prostii nimanui!” si nu vrem raspunsuri! Ca sa nu suparam pe nimeni!
Semneaza: Aurel Blaga, Luciana Blaga, Mioara Costea, Stela Dumitru, Nicolae Ene, Sanda Faur, Marcel Goia, Ioana Haralambie, Sonu Ion, Marcel Jder, Nicu Kontor, Nora Loman, Aurica Mocioi, Fica Nicola, Viorel Oros, Coca Popa, Ica Radu, Stelu Stoica, Nicu Tudor, Emil Udrea, Zoe Voicu,
Distribuie

3 comentarii

 1. EXTRAORDINAR!
  Unii nu au auzit de cuvântul SOLIDARITATE??
  E simplu: prin VOLUNTARIAT, oamenii cu bun simț se solidarizează unii cu alții.
  La Sebeș au venit OAMENI solidari cu problema poluării!
  Ce e așa de greu de înțeles?

 2. rusine ca le spuneti straini celor din imprejurimile Sebesului. Poluarea se extinde dincolo de Sebes si cu totii avem dreptul sa ne exprimam parerile si opozitia catre cei care ne trateaza cu disconsiderare, adica Kronospan

 3. O intrebare fireasca este de ce protesteaza cei din Reghin la Sebes si nu in orasul lor unde se construieste o fabrica de formaldehida mai mare decat la Sebes????

Lasă un comentariu

Top