Cine este acum deconectat, d-le ex-primar Paul Voicu?

0

Vă mai amintiți perioada de campanie electorală la alegerile locale în care promisiunile candidaților curgeau zilnic la foc automat, iar cei care atunci conduceau destinele urbei ne luau ochii zilnic cu cât de multe fac pentru noi?

Se pare că unii au uitat ce declarau atunci, astfel încât ne revine sarcina să le aducem aminte că într-adevăr INCOMPETENȚA NU POATE FI MASCATĂ!

În data de 2 septembrie a.c., fostul viceprimar cu atribuții de primar Paul Voicu declara și susținea p listă întreagă de proiecte, pe care noi le vom lua acum la rând pentru a arăta cât de bine sau cât de prost au fost făcute, mai ales că TOATE, dar ABSOLUT TOATE s-au făcut pe banii noștri, din taxele și impozitele noastre, dar din pixul lor, al celor care ne angajează toate plățile publice.

-până în 15 septembrie, va fi asfaltată integral ruta secundară Micești-Alba Iulia, via Nazareth Illit, Alessandria, C.Noica, Mircea Eliade; Asta e diferența dintre noi și cei care doar vorbesc: noi avem de partea noastră cifre, termene, proiecte, planuri concrete. Cine spune că toate astea se întâmplă în campanie, e fie rău intenționat, fie deconectat de la realitate”.

PAUL VOICU-FOST VICEPRIMAR AU ATRIBUȚII DE PRIMAR – Declarație din 2 Septembrie 2020

Asfaltarea cu pricina a avut loc, numai că nu a întregului tronson, iar în foarte multe locuri asfaltul deja a cedat. Este vorba despre strada Mircea Eliade din Alba Iulia, parte a acestui așa zis culoare alternativ în condițiile supra-aglomerării rutei Alba Iulia-Micești!

La nici 2 luni de la asfaltare deja mașinile de mare tonaj care lucrează în zonă la canalul colector au distrus terasamentul drumului, dovedind o dată în plus cât de prost au fost gândite lucrările și mai ales ordinea lor de către fostul edil șef – Paul Voicu!

Vom reveni cu detalii!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top