Acuma răsfoiți: primaria Alba Iulia

Eveniment

0

Faptul că STP S.A. Alba Iulia, firma care operează serviciul de transport public în Alba Iulia, nu oferă servicii gratuite pensionarilor este un abuz care trebuie să înceteze. Decizia, luată în mod unilateral de către companie, contravine prevederilor contractuale și legislației în vigoare, așa cum a fost ea adoptată de către Consiliul Local.

Eveniment

0

Primăria municipiului Alba Iulia prin Serviciul Administrare Drumuri și Utilități Publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia, organizează o consultare publică, în perioada 08.02.2021 – 19.03.2021, privind proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare a transportului de mărfuri și a circulației utilajelor în municipiul Alba Iulia.

Eveniment

0

Astăzi, 14 ianuarie 2021, s-a lansat oficial, în mediul online, campania de informare OM cu OM, inițiată de către Primăria Municipiului Alba Iulia în cadru proiectului transnațional „Rumourless Cities”. Campania și proiectul au ca scop promovarea unei strategii antidiscriminare în comunitățile minorităților. În cazul Alba Iulia, vorbim despre comunitatea persoanelor de etnie romă.

Local

0

Vă mai amintiți perioada de campanie electorală la alegerile locale în care promisiunile candidaților curgeau zilnic la foc automat, iar cei care atunci conduceau destinele urbei ne luau ochii zilnic cu cât de multe fac pentru noi?

1 2 3 8