Ce dă Blajul! Volei Alba Blaj s-a impus la scor, în prima manșă a sferturilor de finală ale CUPEI CEV

0

Volei Alba Blaj a învins marți, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, cu scorul de 3 – 0, pe formația franceză Volero Le Cannet, în prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin.

Scorul pe seturi a fost 25-19, 25-13, 25-15, echipa din ²Mica Romă² s – a impus într – o partidă care a durat 74 de minute.

Echipa pregătită de Stevan Ljubičić, a dominat partida de la un capăt la celălalt, voleibalistele din Hexagon, punând probleme doar în prima parte a setului 1.

O victorie, care o pune pe Volei Alba Blaj, în postura de favorită înainte de returul care este programat miercurea viitoare, 2 februarie la Le Cannet.

În optimile de finală ale competiţiei, Volei Alba Blaj a eliminat formaţia elenă PAOK Salonic, cu 3-1 şi 3-0.

Dacă va obţine calificarea în semifinalele competiţiei, Volei Alba Blaj se va duela cu câştigătoarea dintre Uralochka Ekaterinburg (Rusia) şi Eczacibaşi Istanbul (Turcia).

Volei Alba Blaj, antrenor Stevan Ljubičić: Slađana Mirković 3p. – Gergana Dimitrova 8p., Nađa Ninković-cpt 11p., Olga Strantzali 9p, Victoriia Russu 20p., Jovana Kocić 4p. – Andreea Ispas (libero), Milica Ivković (libero). A mai jucat: Sorina Miclăuș.

Sursa foto Volei Alba Blaj

Distribuie

Lasă un comentariu

Top