Bărbat din Vințul de Jos, arestat preventiv, după ce violat un băiețel de 10 ani

0

Un bărbat de 45 de ani, din comună Vântul de Jos, a fost arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale, cu un băiețel în vârstă de 10 ani.

Bărbatul a ademenit băiețelul cu suma de 2 lei, după care în șoprul locuinței sale, l – a violat pe minor.

Potrivit unui comunicat de presă, oferit de către IPJ Alba, „În data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 15:30, inculpatul M., în timp ce se afla în curtea imobilului din Vințu de Jos, i-a propus minorului P., în vârstă de 10 ani, să se deplaseze în șopru, inculpatul spunând că îi va da 2 lei.

Minorul s-a deplasat în șopru, unde inculpatul l-a constrâns, amenințându-l să stea și să nu spună nimănui, că altfel se va întâmpla ceva rău, după care inculpatul i-a dat jos pantalonii și timp de aproximativ 1 minut i-a efectuat un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorului de a se opune, datorată vârstei sale.

Inculpatul a încetat raportul sexual și i-a tras pantalonii în sus minorului când a auzit că se apropie bunica acestuia din urmă”.

Pentru fapta sa, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au decis ca bărbatul, să fie arestat preventiv, pentru următoarele 30 de zile.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus la data de 22.09.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului M. (în vârstă de 46 ani) pentru săvârşirea infracţiunii de viol prev. de art.218 alin.1 şi 3 lit. c C.pen.

La data de 21.09.2021, organul de cercetare penală a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 ore, iar la data de 22.09.2021, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul M. pe o perioadă de 30 zile, care a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, fiind dispusă luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top