Bărbat din Cugir reținut în baza unui mandat european. Este acuzat și de trafic de droguri

0

Polițiștii cugireni au reținut, joi, un bărbat, de 49 de ani, din localitate. Acesta avea, pe numele lui, un mandat european de arestare, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Mandatul era emis de autoritățile judiciare din Austria.

În urma percheziției domiciliare, efectuată la domiciliul bărbatului, oamenii legii, au descoperit o cultură de canabis.

“La data de 25 iunie 2020, poliţiştii de investigații criminale din Cugir l-au depistat și reținut pe un bărbat de 49 de ani, din Cugir, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autoritățile judiciare din Austria, pentru săvârșirea, pe teritoriul acestui stat de infracțiuni contra patrimoniului.

Bărbatul va fi prezentat autorității competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior Curții de Apel Alba Iuia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, la domiciliul bărbatului au fost identificate 10 plante, cu caracteristici specifice plantei de canabis, care erau plantate de în grădină și în mai multe ghivece”.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top