Bărbat din Bucerdea Grânoasă reținut de polițiști pentru 24 de ore. Și – a lovit un consătean cu bâta în cap

0

Un bărbat în vârstă 54 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, a fost reținut de polițiștii din municipiul Aiud, pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de lovire sau ale violențe.

Acesta este acuzat, că pe fondul unui conflict spontan, izbucnit pe un teren agricol din localitatea Beța, bărbatul și – ar fi lovit un consătean, cu o bâtă în cap.

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au reţinut un bărbat din comună Bucerdea Grânoasă care este cercetat pentru lovirea sau alte violențe. Pe fondul unui conflict spontan privind pășunatul, l-ar fi agresat pe un concetățean, în timp ce se aflau pe un câmp din localitatea Beța.

La data de 28 aprilie 2021, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În sarcina acestuia să reținut faptul că, în seara zilei de 28 aprilie 2021, în timp ce se afla pe un câmp, de pe raza localității Beța, comuna Lopadea Nouă, pe fondul unor neînțelegeri privind folosirea unui teren pentru pășunat, l-ar fi lovit, cu o bâtă, pe un bărbat de 45 de ani, din localitate.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni în zona capului și a fost transportată la spital.

În cursul zilei de azi, 29 aprilie 2021, bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top