Bărbat din Alba Iulia, reținut de polițiști pentru comiterea mai multor furturi

0

Un bărbat din Alba Iulia, a fost reținut marți, de către polițiștii din municipiu, pentru comiterea infracțiunii de furt.

Bărbatul este acuzat de comiterea mai multor furturi, care au avu loc în luna aprilie și mai 2022, pe raza municipiului Alba Iulia.

Pentru a da de urma bunurilor furate, oamenii legii au efectuat o percheziție.

Polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 69 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de furt.

Se pare că, în noaptea de 27/28 aprilie 2022, acesta ar fi sustras, de pe un șantier din Alba Iulia, mai multe scule electrice, în valoare de 3.000 de lei.

Locuința bărbatului a fost percheziționată, iar în urma cercetărilor, polițiștii au constatat că acesta este bănuit de săvârșirea altor două furturi, unul la data de 21 aprilie 2022, dintr-o casă aflată în construcție, din Alba Iulia, de unde ar fi sustras mai multe scule și altul săvârșit la data de 15 mai 2022, când ar fi sustras, dintr-o curte, două biciclete.

În cursul zilei de azi, 18 mai, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lui activități infracționale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top