Apele au trecut, problemele au rămas! Apel umanitar! Localnicii din Cricău și Bucerdea Vinoasă au au nevoie de ajutoare după inundaţii

0

Un pompier albaiulian, care a intervenit după inuntațiile din localitățile Cricău și Bucerdea Vinoasă, cere ajutorul prietenilor săi de pe rețelele de socializare pentru a fi alături de oamenii afectați de urgia naturii.

Dan Marian Ardelean este și acum marcat de proporția dezastrului și spune că locuitoritorilor afectați le trebuie cel puțin șase luni sau poate un an ca să-și revină, dar uc siguranță nu vor putea uita niciodată evenimentul. Cele două localităţi au fost grav afectate de inundaţiile din ultima perioadă, peste 400 de case au fost afectate de ape, zeci de persoane evacuate, locuind în prezent la rude sau prieteni.

”Lansez o campanie de ajutorare pentru satul Cricău. Încerc să identific necesitățile imediate și încercăm să îi ajutăm pe oameni. Dacă aveți timp disponibil, vă rog să mergeți prin sat, să dați o mână de ajutor la orice. Vă mulțumesc, din suflet! De asemenea, să nu uităm și de oamenii din Bucerdea Vinoasă. Dezastru e puțin spus după ce văile s-au revărsat la Cricău și în Bucerdea Vinoasă. Apele au ras tot ce le-a ieșit în cale. Pe lângă pierderile materiale nu trebuie neglijat impactul psihologic al dezastrului. Drept urmare, vom fi alături de cei aflați în suferință. Orice ajutor este oportun pentru aceșți oameni” reiese din mesajul postat de Dan Marian Ardelean.

 

Rugămintea acestui salvator este de a ajuta fiecare dintre noi, după posibilități. Donațiile se depozitează în sala de sport a școlii generale din Cricău, iar profesorul Ionela Blagu se va ocupa de distribuirea pachetelor către familiile afectate. Este nevoie de orice lucru util, de alimente, mobilă, electrocasnice etc. Efectele devastatoare încă mai pot fi observate.  

Distribuie

Lasă un comentariu

Top