Antrenorul și profesorul albaiulian Florian “Bebe” Brumaru a încetat din viață

0

Cel mai respectat și apreciat antrenor din fotbalul albaiulian, Florian ²Bebe² Brumaru s – a stins din viață, sâmbătă, la vârsta de 62 ani.

Acesta a contactat infecția cu coronavirus, fiind internat în spital, dar între timp starea de sănătate s – a îmbunătățit, următoarele teste fiind negative.

În cariera să Florian “Bebe” Brumaru a evoluat la echipe ca Dinamo București, Dinamo Focșani, Victoria București, FC Bihor și Unirea Alba Iulia.

La echipa din Cetatea “Marii Uniri”, Florian “Bebe” Brumaru a deținut pe rând funcția de antrenor sau director sportiv.

Din 2018, acesta activă ca antrenor la ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei, unde se ocupa de pregătirea grupelor de copii și juniori, din cadrul clubului.

Vestea a întristat întreaga suflare fotbalistică din județul Alba, iar mesajele de rămas bun sau condoleanțe, nu au întârziat să apară.

Mesaje de rămas bun au postat pe paginile lor de socializare și Unirea Alba Iulia sau Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Alba.

” Clubul AFC Unirea 1924 Alba Iulia anunță cu nespusă durere, trecerea în neființă a celui ce a fost jucător, antrenor și director sportiv și unul dintre cei mai fideli slujitori ai culorilor alb-negre, nea BEBE BRUMARU! Plecat astăzi dintre noi, nea Bebe va rămâne mereu în memoria noastră! Transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul postat pe facebook de Unirea Alba Iulia.

” Bebe, așa cum îl știau toți iubitorii fotbalului și nu numai, fost mare jucător și antrenor de fotbal, ne-a fost alături foarte mulți ani ca: președinte al Comisiei de Disciplină, președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor, președintele Departamentului de Fotbal Feminin, membru al Comisiei de Apel, dar nu în ultimul rând, ne-a fost alături și ne-am bucurat de prezența lui ca PRIETEN, un adevărat camarad, o fiară… așa cum îi plăcea lui să ne alinte. Bebe, noi îți promitem că nu te vom uita niciodată și ne vom aduce mereu aminte de tine cu zâmbetul pe buze, așa cum îți plăcea mereu să ne vezi”, a fost și mesajul transmis de reprezentanții AJF Alba.

“Cu durere în suflet vă spun ca Brumaru Florian *(BEBE) a murit,Dumnezeu să te odihnească n pace BEBE.Ai lasat un gol imens în inimile noastre”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare de ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top