Anchete peste anchete la Direcția Silvică Alba. Deși se încearcă MUȘAMALIZAREA SITUAȚIEI, șeful Direcției se zbate în corzi! Poliția NU CEDEAZĂ presiunilor…

0

Surse din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor, condus de Ioan Deneș, anunță anchete puternice la nivelul Direcției Silvice Alba. Cele mai mari probleme au fost sesizate la nivelul Ocolului Silvic Blaj dar și la Ocolul Silvic Alba Iulia.


Situația Ocolului Silvic Blaj a ajuns o telenovelă departe de a avea încă, stabilit un scenariu de final. Dacă de mai bine de 4 luni, în pădurile Ocolului au avut loc mai multe controale și directorul Direcției Silvice Alba, Gheorghe Boariu a încercat în nenumărate rânduri mușamalizarea situației, folosindu-se de relația de prietenie cu actualul director Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, conflictul mocnește în continuare.


Poliția nu a cedat acestor presiuni și ancheta merge mai departe. O parte din conducerea instituției este acuzată de faptul că ar fi folosit mașinile de serviciu după bunul plac iar șeful Ocolului Silvic Alba Iulia ar fi primit mită. Mai mult decât atât, într-una din plângerile făcute se arată că directorul Direcției Silvice Alba, Gheorghe Dan Boariu, este incompatibil pentru funcția pe care o îndeplinește. 


Într-o primă plângere făcută se arată că:

” Domnul director Gheorghe Dan Boariu, folosește autoturismele DS Alba discreționar și în scopuri deloc benefice pentru instituție.
Ca de exemplu doar șeful silvicilor din Alba folosește nu mai puțin de patru mașini pe care le are în permanență la dispoziție: AB.09. WUA, AB.08. PRU, AB.09. UNW iar autoturismul marca Duster cu numărul de înmatriculare AB.09. BYN, este parcat permanent la domiciliul acestuia din Blaj. 
Directorul tehnic al DS Alba, Ioan Bălașa folosește în scop personal autoturismul cu numărul de înmatriculare AB.09. KPG, șeful Ocolului Blaj, Gligor Anton Nicolae folosește Duster-ul cu numărul AB.08. PMV. Tot la Blaj, Florea Ioan folosește după cum dorește aceiași marcă Duster cu numărul AB.55. WVW și Ford-ul AB.33. WVW.
Un alt personaj controversat, Voicu Gheorghe, folosește în scop personal un Duster cu numărul de înmatriculare AB.09. JHE.


Ioan Lupșe continuă și cu amenințări vizibile asupra presei deși domnia sa este acuzat că ar fi luat bani în nenumărate rânduri de la mai mulți oameni de afaceri.


Când dai de astfel de oameni te gândești doar că INCULTURA ÎNTÂLNEȘTE INFATUAREA, atunci ia naștere ignoranța. Și autosuficiența. Mulțumirea de sine este din plin presărată cu fărâme de superficialitate. De o cultură superficială, de semidoctism. Un soi de învățătură precară, păreri vagi culese de ici de colo. Și tot noi urmează să plătim că aceste personaje își permit să trateze averea țării ca pe bunurile personale.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top