ANALIZĂ : Derapajul violent al ex-primarului M.Hava l-a scos din cărți pe candidatul PNL -exit poll!

1

În chiar ziua alegerilor, ruptura dintre autenticul PNL și PD-L s-a accentuat în interiorul PNL. Declarația violentă și plină de îngâmfare a actualului europarlamentar (și totodată, începând de astăzi, în mod oficial fostul primar) Mircea Hava se pare că este pe cale să tranșeze viitorul câștigător al alegerilor de astăzi.

Dacă nimic nu se va întâmpla pe finalul alegerilor, exit-pollurile l-ar putea clasa pe favoritul lui Hava pe locul 2, la o distanță vizibilă de ocupantul primului loc. Iar bucuria mare, dincolo de tabăra USR,  se pare că este chiar în tabăra PNL, dar mai ales printre angajații Primăriei Alba Iulia care se pare că au fost cei care au dat tonul schimbării, după atâția ani în care au fost făcuți “preșul și cârpa de șters pe jos”, după cum ne-au declarat destul de mulți dintre ei chiar astăzi.   

În plus, atât de mult a iritat declarația lui Hava partea liberală autentică a actualului PNL încât se pare că urmează săptămâni tulburi în cadrul partidului condus cu mână de fier până acum de fostul lider total al PD-L și actualul șef al PNL. În funcție de rezultatul final, se așteaptă ca de acum în PNL să se ascută toate cuțitele din dotare, inclusiv cele deja folosite pe la spate de câteva zile bune.

Redăm mai jos declarația lui Mircea Hava la ieșirea de la vot, declarația care i-a iritat maxim pe albaiulienii care par că s-au trezit la realitate ca după un duș rece:

“Am votat pentru Alba Iulia, am votat pentru orașul pe care îl iubesc, pentru orașul care trebuie să se dezvolte, pentru orașul care nu trebuie să moară, pentru orașul care nu trebuie să intre pe mâna aventurierilor, a trădătorilor și a derbedeilor. Am votat pentru oamenii din Alba Iulia, pentru că eu pentru ei votez și toți albaiulienii să știți că așa votează (…).

Pentru dezvoltare și pentru mai bine.

Nu m-aș fi așteptat niciodată ca cineva să trădeze. În general în aceste stări mai tulburi, trădătorii sunt judecați sumar și executați”!!

În urma acestei declarații belicoase, albaiulienii au început să iasă din case, jigniți de atitudinea de stăpân folosită de fostul primar al orașului, Mircea Hava.

Distribuie

Un comentariu

  1. Mircea Hava a castigat Alba Iulia.
    Mircea Hava a PIERDUT Alba Iulia ieri prin aceasta declaratie. Cunosc foarte multe persoane, care atentie, erau hotarate sa-l voteze pe Voicu, insa dupa aceasta declaratie s-au mobilizat si au votat impotriva sa. Prostia se plateste. Intotdeauna.

Lasă un comentariu

Top