Alege un montaj din țiglă metalică. Iată de ce

0

Desăvârșirea unui proiect arhitectural depinde atât de materialele utilizate, cât și de priceperea specialiștilor care execută lucrarea. De altfel, când vine vorba despre siguranței casei tale, este important ca montajul sistemului de învelitoare să întrunească toate condițiile necesare.

Așadar, procesul de selecție ar trebui să fie unul riguros și efectuat cu minuțiozitate, astfel încât să punem calitatea materialelor pe primul plan. Unul dintre cele mai recomandate sisteme de învelitoare la ora actuală de pe piața de specialitate este un montaj din țiglă metalică. De altfel, oricine știe – chiar fără a fi un bun cunoscător în materie de acoperișuri – că pentru avem nevoie de o învelitoare care să fie rezistentă în timp.

Ce acoperișuri metalice recomandă producătorii

Țigla metalică se numără printre cele mai populare alegeri populare datorită avantajelor sale numeroase. De altfel, producătorii își îmbunătățesc în mod constant activitatea pentru a oferi utilizatorilor cele mai bune produse. Așadar, un montaj din țiglă metalică aduce o serie de beneficii acoperișului atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Iată care sunt principalele avantaje ale unui montaj din țiglă metalică Umbrella:

  1. Țigla metalică este disponibilă într-o gamă variată de culori și dimensiuni. De regulă, dintre culorile cele mai frecvent alese fac parte roșu cărămiziu, brun, maro, negru, gri metalic
  2. Oferă garanții extinse – 30 de ani garanție anticoroziune, 20 de ani garanție pentru menținerea culorii, o durată medie de exploatare de 50 de ani.
  3. Montajul din țiglă metalică se poate efectua cu ușurință având în vedere proprietățile anti-alunecare pe care le prezintă această materie primă.
  4. Panourile sunt confecționate din oțel nordic SSAB, fapt care asigură un grad de protecție sporit împotriva razelor ultraviolete, la coroziune și o rezistență crescută la zgârieturi.
  5. Un alt avantaj pe care îl oferă țigla metalică Umbrella este acoperirea GreenCoat, o vopsea care nu poluează mediul datorită compoziției sale – o parte considerabilă a materialului tradițional este substituit de un ingredient ecologic.
  6. La ora actuală, pe piață există mai multe modele, iar printre cele mai utilizate se numără țigla metalică standard (cea clasică) disponibilă în panouri cu lungime maximă de 12 module și țigla metalică cu prinderi ascunse (țigla dublu modulară).

Țigla metalică cu prinderi ascunse – cel mai inovativ sistem

Producătorii recomandă alegerea țiglei dublu modulară Umbrella deoarece prezintă un grad de siguranță ridicat datorită faptului că nu permite infiltrațiile în zonele de fixare cu șuruburi.

În plus, datorită sistemului său de control al calității nordice SSAB, panourile se îmbină perfect, conferind sistemului de învelitoare un aspect uniform și estetic. În plus, montajul din țiglă metalică efectuat corespunzător se află în armonie cu celelalte elemente arhitecturale ale clădirii. De asemenea, culoarea se menține timp îndelungat de la un lot de materie primă la altul, spre deosebire de alte tipuri de acoperiri.

Ce prețuri are țigla metalică

Acoperișurile din țiglă metalică pot avea diferite prețuri.  De altfel, costurile variază de la producător la producător, în funcție de materia primă utilizată, de costul de producție ș.a.m.d. De aceea, înainte de a cumpăra necesarul de materiale, ar trebui să inspectezi puțin piața de specialitate și să afli ce prețuri are țigla metalică, iar în funcție de bugetul disponibil să faci cea mai potrivită alegere.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top