Alba Iulia: Acțiune a poliţiştilor pentru creșterea siguranței rutiere: peste 100 de șoferi și persoane verificate, 56 amenzi și 2 permise de conducere reținute

0

Peste 100 de șoferi și persoane, au fost verificate de polițiștii rutieri din județul Alba, luni, în cadrul unei acțiuni care a avut ca scop creșterea siguranței rutiere.

Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat 56 amenzi contravenționale, iar 2 permise de conducere au fost reținute.

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost controlate 117 autovehicule şi au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenţionale.

Luni, 27 iunie 2022, Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost controlate 117 de autovehicule și legitimate 135 de persoane și au fost constatate 56 de abateri de natură contravenţională, din care 4 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 52 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Au fost reținute două permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top