Acțiune a polițiștilor din Alba, pentru siguranța cetățenilor:70 de autovehicule controlate și au fost constatate 51 de abateri contravenționale

0

Marți, polițiștii din cadrul IPJ Alba împreună cu cei ai Poliției din Galda de Jos și Vințu de Jos, au organizat o acțiune în vederea siguranței cetățenilor, în zona municipiului Alba Iulia.

Oamenii legii, au controlat 70 de autovehicule, polițiștii constatând 51 de abateri contravenționale.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au descoperit 5 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost controlate 70 de autovehicule şi au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenţionale. Poliţiştii au identificat 5 persoane bănuite se săvârșirea de infracțiuni.

Ieri, 17 mai 2022, Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total, 27 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au fost sprijiniți de jandarmi.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost controlate 70 de autovehicule și 17 societăți comerciale și au fost constatate 51 de abateri de natură contravenţională, din care 4 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 47 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii au reținut 4 permise de conducere și au identificat 5 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni. A fost efectuată o percheziție, iar o persoană, bănuită de furt, a fost reținută.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top