Acțiune a poliţiştilor din Alba în trafic: 486 de amenzi și 25 de permise de conducere reținute în acest weekend

0

Polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia din cadrul IPJ Alba, au organizat în weekend, o acțiune în trafic, având ca scop creșterea siguranței rutiere pe drumurile publice, și a purtării centurii de siguranță.

În urma acțiunii derulată de polițiști, 25 de șoferi au rămas pietoni, un număr de 12 de certificate de înmatriculare au fost retrase de oamenii legii, iar pentru abaterile constate, polițiștii de la Rutieră, au aplicat un număr total de 486 sancţiuni contravenţionale.

Peste 230 de sancțiuni, au fost aplicate de polițiștii de la rutieră, pentru depășirea vitezei legale.

În perioada 17 – 19 septembrie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau nu poartă centura de siguranță.

Au fost aplicate 486 de sancțiuni contravenționale, din care 236 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 95 pentru neutilizarea centurii de siguranță și 155 pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 25 de permise de conducere, retrase 12 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii de la rutieră au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top