A fost lansat “Manifestul politic PRO România 2020-2024”

0

Cu ocazia Convenţiei Anuale Pro România din 16 februarie, președintele partidului, Victor Ponta, a lansat “Manifestul politic PRO România 2020-2024” ce conține zece priorități pentru dezvoltarea României.

Manifestul Pro România 2020-2024 propune o serie de măsuri prioritare pentru perioada 2020-2024, care să ajute la dezvoltarea României. Documentul propune schimbarea sistemului fiscal prin trecerea la o impozitare diferențiată, progresivă, a salariilor și pensiilor mari, precum și uniformizarea cotei la alimente cu cea de la serviciile de turism, respectiv TVA 5%. Reducerea numărului de județe de la 41 la 15, reducerea numărului de unități administrativ teritoriale de la 3.300 la maximum 1.500 și a numărului de parlamentari la maximum 300 – 200 deputați și 100 senatori.

În cadrul aceleiași Convenții, Victor Ponta a anunțat oficial că partidul PRO România nu va face nicio alianță pentru alegerile locale: “Chiar vrem sa mergem singuri la alegeri, nu vrem sa fim la remorca nimanui!”

„Plec de la această Convenție împăcat! Mi s-a reconfirmat faptul că sunt în partidul care îmi permite să imi păstrez deminitatea și promisiunile. Chiar dacă lupta va fi mai grea pentru mine, prefer să muncesc mai mult decât să aleg varianta alianțelor care nu mă reprezintă. Drept urmare, PRORomânia Alba va avea candidati proprii în toate cele 78 de UAT-uri din judet.”  – a spus Horațiu Florea, coordonator PRO România Alba

Distribuie

Lasă un comentariu

Top