A ajuns cuțitul la osul sportivilor din Alba Iulia. Oare cât să-i mai răbdăm?

0

A ajuns cuțitul la osul sportivilor din Alba Iulia. Nepăsarea autorităților și viitorul incert al sportului județean încep să aibe reacții dure și în rândul sportivilor. Supărați de ceia ce se întâmplă la nivelul județului Alba oamenii care aduc performanțe și medalii își dezvăluiesc problemele, își pun întrebări, însă se pare că nimeni nu îi bagă în seamă.

ana-rodean-1

Ana Rodean, o atletă de top a României a răbufnit și a tras un semnal de alarmă privind problemele cu care se confruntă Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia și slabă reacție a conducerii clubului.

  ”  Dar oare vrea cineva să meargă treaba bine? Oare suntem capabili, noi, naţia asta, să fim corecţi, să nu mai stăm la pândă că să ciupim fiecare câte ceva, atunci când şeful doarme… şi a-l nostru şef, de la Clubul Unirea, cam doarme… şi doarme în papucii statului…
Eu sunt sătulă de incompetenţi care nu ştiu să gestioneze un buget, nu supraveghează activitatea sportivilor şi a antrenorilor şi îi permite fiecărui angajat să facă ce doreşte într-o instituţie publică, lipsită de transparentă şi condusă de oameni care tot timpul îţi răspund cu: Nu ştiu…

Şi te întrebi de ce antrenorii şi sportivii se invidiază unii pe alţii… şi îşi fac fiecare dreptate în felul lor…

Dar le cere cineva demisia?
Răspuns: Nu! Fiecare încerca cu o vorbă în plus despre vecinul, cu o plăcintă, cu mai ştiu eu ce… să-l atragă de partea sa.

Cam asta-i Naţia şi ne merităm soarta!

Şi celor care le place vorba, le cer să mă ajute să ajungă şi la Dl Coacăza părerea mea! ” –  a postat Ana Rodean pe pagina sa de facebook.

ana-rodean

Distribuie

Lasă un comentariu

Top