Breaking News: Angajată a Primăriei Alba Iulia, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Programul de mâine cu publicul va fi suspendat

0

O angajată din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus, potrivit unui comunicat postat, luni, pe pagina de socializare a administratiei locale.

Funcționara lucra ca și asistentă medicală în cadrul instituției, asigurând triajul observațional și măsurarea temperaturii, persoanelor care intrau în cadrul primăriei.

Administrația locală a luat măsura suspendării programului de lucru cu publicul, pentru ziua de marți, pentru lucrări de dezinfecție în sediul central al instituției.

Marți, personalul din cadrul primăriei Alba Iulia, va fi testat pentru COVID 19.

Mâine, 21.07.2020, Primăria municipiului Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul. În sediul central al instituției vor avea loc lucrări de dezinfecție și testarea personalului pentru infecția COVID-19.

Aceste acțiuni sunt necesare și preventive după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observațional și măsurarea temperaturii la intrarea în instituție.

În cursul acestei seri se va desfășura o primă etapă de dezinfecție în regim de urgență, se arată în comunicatul Primăriei Alba Iulia.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top