Acuma răsfoiți: covid 19

Eveniment
0

Sute de locuitori din județul Alba, mai exact 269 de persoane, au fost amendate, în ultimele 24 de ore, pentru că nu purtau masca de protecție în spații publice sau private, așa cum prevede hotărârea CJSU Alba privind pandemia de coronavirus. În total, amenzile împărțite de către oamenii legii, se ridică la suma 7.500 de lei, pentru că nu au respectat poate cea mai simplă regulă impusă de către autorități.

Local
1

Un nou focar de COVID în județul Alba, de data aceasta la Cugir. La acest moment pe surse s-ar părea că sunt 11 persoane infectate la UM Cugir, însă lipsa de transparență și proasta comunicare din partea conducerii cugirene lasă loc la tot felul de interpretări.

Eveniment
0

După numai o zi de la anunțul că își vor închide granițele, pentru cetățenii străini, oficialii din țara vecină, au declarat că cetățenii români pot încă să tranziteze granița cu Ungaria, de la data de 1 septembrie. Cetățenii români trebuie să ține însă cont de o serie de reguli, impuse de autoritățile maghiare.

Eveniment
0

Toţi cetăţenii români care merg în Belgia sunt obligaţi să facă un test COVID-19 la intrarea în ţară şi să intre în autoizolare, după ce autorităţile belgiene au încadrat România în zona roşie de COVID-19, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

1 2 3 8