Acuma răsfoiți: covid 19

Eveniment
0

O nouă zi de control a poliţiştilor, jandarmilor şi inspectorilor în barurile, restaurantele, terasele din Alba și din județ, dar și mijloacele de transport au fost controlate de oamenii legii.

În cadrul acțiunii polițiștilor, au fost verificate 97 de terase și societăți comerciale, iar cuantumul amenzilor s-au ridicat la valoarea de 33.855 lei.

Eveniment
0

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, au făcut eforturi supraomenești, cadrele medicale reușind să vindece peste 100 de pacienţi infectați cu CORVID 19

Potrivit comunicatului de presă transmis sâmbătă, 4 iulie, de unitatea medicală, cel mai recent caz declarat vindecat este al unei femei de 46 de ani din Sebeş. Cel mai tânăr pacient vindecat a fost un băieţel de 1 an şi 3 luni, iar cel mai vârstnic, o femeie de 74 ani.

Eveniment
0

Autorităţile au verificat vineri, respectarea normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase și cluburi în aer liber, mijloace de transport în comun. Oamenii legii au verificat 92 de societăți comerciale, iar cuantumul amenzilor s s-a ridicat la valoarea de 22.275 lei.

Eveniment
0

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Bogdan Despescu a anunţat, vineri, controale cu efective sporite de polițiști și jandarmi în toată țara, în special în zonele aglomerate, precum centre comerciale, pieţe sau târguri, pentru a verifica respectarea regulilor impuse de autorități din cauza pandemiei de COVID-19. El a spus că vor fi vizate în special staţiunile de pe litoral și de la munte.

Eveniment
0

Curtea de Conturi Alba Iulia, a dispus un control de audit la sediul Direcției de Sănătate Publică Alba.

Scopul controlului a fost acela de a verifica în detaliu modul în care instituția, a gestionat achizițiile, resursele umane, activitatea financiar-contabilă, gestionarea izolărilor/carantinărilor.

Eveniment
0

Ministerul Afacerilor Externe le transmite românilor care vor să plece în vacanță în Grecia că accesul rutier pe teritoriul acestei țări este permis în perioada 1-15 iulie printr-un singur punct de trecere a frontierei bulgaro-elene – Kulata-Promachonas. Măsura a fost luată ca urmare a introducerii obligativității completării formularului electronic (Passenger Locator Form), prin intermediul căruia să poată fi asigurată evidența celor care merg în această țară.

Economic
0

CupruMin Abrud a anunțat miercuri prin intermediul unui comunicat transmis către OpiniaTransilvană, că și-a dublat principalii indicatori financiari în perioada 2016 – 2019. Societatea, care produce concentrat de cupru, a înregistrat o creștere a veniturilor cu 93%, a cifrei de afaceri cu 120% și a profitului cu 117% în 2019, față de 2016. CupruMin a obținut aceste rezultate prin investiții totale de circa 30 de milioane de euro din resurse proprii, în condițiile în care societatea nu are datorii.

1 2 3