Urbea Mea găzduiește Nunta Anului în presa locală din Alba.

2

Se anunță a fi evenimentul anului pentru deținătorul revistei Urbea Mea, Bogdan Păunescu, care face nuntă de poveste cu aleasa inimii sale, Marina Păunescu.

Evenimentul este programat pentru duminică, în acest sfărșit de săptămână. În fața a sute de nuntași își vor mărturisi dragostea și își vor promite o viață plină de iubire și înțelegere. Pe lista invitațiilor se află oameni importanți din politică, din administrația publică, oameni de afaceri, apropiați ai celor două familiiCei doi și-au unit destinele, în fața ofițerului stării civile anul trecut în aceiași zi de 16 septembrie și au împreună un băiețel rupt din revistele de modă, Eduard.

Viitorul mire este fondatorul agenției de publicitate și web design artON MEDIA din februarie 2014, o firmă care a devenit în scurt timp, una din cele mai apreciate din domeniu, iar din 2015 a pus bazele trustului de presă Urbea Mea, un portal online și o revistă de evenimente din județul Alba. Bogdan Păunescu este inginer IT și este pasionat de tehnologie, programare web, grafică publicitară și studiază modul cum publicitatea smart poate infuența opiniile și gusturile oamenilor într-un mod practic.

Viitoarea mireasă s-a născut în Chișinău, a urmat cursurile Colegiului Național “Lucian Blaga” Sebeș și locuiește în Alba Iulia. Marina Păunescu este director de vânzări la Kiss FM Alba și este adepta look-urilor elegante, fiind o fashionistă convinsă. Astfel că, Marina va fi un simbol al eleganței, iar rochia de mireasă va evidenția acest lucru. Cei doi sunt pregătiți pentru o poveste de iubire care va trece peste toate obstacolele vieții și vor demonstra că sunt suflete pereche.

Distribuie

2 comentarii

Lasă un comentariu

Top