UPDATE : Conflict urmat de CRIMĂ în centrul municipiului Sebeș. Un tânăr înjunghiat în inimă de un consătean. Autorul crimei s-a predat Poliției.

0

Autorul crimei din Sebeș s-a predat Poliției după ce a aflat că cel cu care a avut conflictul a decedat. Un bărbat în vâstă de 32 de ani din comuna Pianu  a murit după ce a fost înjunghiat de un consătean în fața unei terase din Sebeș.

În cursul zilei de miercuri doi bărbați de 32 respectiv 37 de ani s-au luat la harță pe o terasă. După un schimb dur de replici agresorul a fost trântit la pământ de bărbatul de 32 de ani. Acesta a scos un obiect ascuțit și l-a înjunghiat în zona inimi pe celălalt  În timp ce victima zăcea prăbuşită la pământ, atacatorul a fugit iar acum este căutat de poliţişti.

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi unul de la poliţie. Tânărul de 32 de ani a murit la scurt timp după producerea incidentului. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au început cercetările pentru omor. Până la acestă oră bărbatul de 37 de ani nu a fost găsit de polițiști.

Surse din cadrul anchetei au declarant pentru Opinia Transilvană că cei doi se cunoșteau și avuseseră mai multe conflicte în trecut.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top