Trifu l-a pierdut pe Damian. A.N.A a câstigat un candidat pentru Primăria Alba Iulia

0

Întrebat în mai multe rânduri despre posibila sa candidatură la Primăria Alba Iulia, consilierul local Mircea Trifu a evitat un răspuns concret dar a arătat mereu cu degetul spre Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud.
Trifu a încercat mai bine de un an să îl convingă pe Ghiță Damian să candideze pentru Primăria Alba Iulia.

Au avut loc mai multe întâlniri însă primarul din Ciugud nu s-a lăsat înduplecat de Mircea Trifu. Sursele noastre au confirmat că Damian a refuzat categoric cererea albaiulienilor.
Revenind la discuția cu Mircea Trifu despre posibila candidatură, acesta spunea că nu va lupta împotriva primarului Gheorghe Damian. Deci după patru ani în Consiliul Local al municipiului Alba Iulia, Trifu ar putea deveni candidatul partidului A.N.A. pentru funcția de primar.
Consilier independent, în orașul în care opoziția nu a câștigat niciodată nimic, Mircea Trifu, a adoptat principiul” mănânci sau ești mâncat” și a reușit să stea departe de masa la care se împart ciolanele. Trifu și-a dus, cu ajutorul cetățenilor implicați, propriile lupte. A și câștigat dar a și muncit în zadar.
Pe ultima sută de metrii, Mircea Trifu a ieșit în față cu un partid nou pentru Alba Iulia, Acțiunea Națională Alba. (A.N.A.)


”Am fondat împreună cu prietenii mei acest partid, ” A.N.A.” pentru că este singura cale legală să putem ajunge în consiliul local.. Aș fi preferat să candidăm din partea “Asociației Alba Iulia Infrastructură” dar nu se poate. Este o provocare uriașă pentru noi toți albaiulienii, să aducem pentru prima dată în istoria orașului, un partid local care să aibă 100 la sută preocupări legate doar de Alba Iulia. Să ne judece albaiulienii la alegerile locale, ca la un proces, pentru cum și ce am făcut în patru ani” – a spus Mircea Trifu.
Mircea Trifu are 48 de ani iar în 2016 a candidat independent pentru Primăria Alba Iulia obținând un loc în Consiliul Local. Pe varianta „Întărâtă-i, drace, că la toți le place!” Trifu a reușit în patru ani să provoace mai multe discuții aprinse în ședințele de Consiliu și a atras astfel atenția publicului.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top