Trebuie să mergi la o petrecere de copii? Iată ce cadou să alegi ca să surprinzi plăcut!

0

Să faci un cadou nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Iar  când sărbătoritul este un copil, procesul de alegere a unui dar  devine și mai dificil. Pentru că cei mici sunt sinceri, îți vor spune dintr-o privire dacă le-ai adus ceva pe gustul lor sau nu. Și este important să nu dai greș, pentru că acesta este scopul cadoului, să aducă fericire. Trebuie să fie ceva care să nu supere părinții, dar în același timp să fie pe placul copilului. 

Iată câteva sfaturi și idei de cadou, care s-ar putea să te scoată din încurcătură

Trotinetele și bicicletele pot fi un cadou interesant. Multe dintre ele sunt recomandate copiilor care au peste 3 ani și, în funcție de vârstă, sunt adaptate și au diferite funcții. Cei mici sunt interesați de mișcare și au o energie debordantă. Astfel, poți să arunci o privire pe trotinete pentru copii de la bebepufos.ro și să alegi un model. Cumpăraturile online te pot scăpa de timpul pierdut prin magazine, iar din câteva clickuri poți da comanda și scapi de grijă. 

Un cort de joacă îl va bucura pe cel mic, dacă are peste 2 ani. Poți să alegi unul care să aibă un material cu print vesel. Sunt o mulțime de modele, atât pentru fetițe cât și pentru băieți. Important este să te asiguri că există spațiu pentru acest cadou. Pentru că s-ar putea să fie fericit sărbătoritul, dar părinții să se gândească: “ unde-l mai punem?!”

Jucăriile educative sunt la modă și pe placul părinților. În funcție de vârsta copilului poți opta pentru un puzzle, un calendar magnetic, un centru de activități cu litere și imagini , un joc de șah sau, de ce nu, un glob pământesc.  Dacă știi că celui mic îi place să coloreze, poți adăuga și câteva cărți cu desene și creioane colorate. 

Cărțile de povești personalizate sunt un cadou special. Piticii se vor bucura enorm să descopere că sunt printre personajele din poveste. De fapt toată acțiunea se desfășoară în jurul lor și a persoanelor apropiate. Aceste cărți se realizează la comandă și, dacă vrei să faci un astfel de cadou trebuie să te gândești din timp, pentru că nu va fi gata de azi pe mâine. 

Fotoliile cu biluțe din polistiren nu par a fi un cadou pentru un copil. Cu toate acestea, cei mici iubesc să se așeze pe ele. Vor petrece minute bune așezați și mișcându-se încontinuu pentru a vedea ce formă iau fotoliile și în ce poziții pot sta. Iar dacă sunt mai mulți copii, distracția va fi și mai mare. 

O excursie cu familia este un cadou scump, dar care va aduce, cu siguranță bucurie. Dacă ești nașul sărbătoritului sau bunicul, mătușa, ori o altă persoană apropiată poți să oferi și o astfel de surpriză. Doar că pe lângă efortul financiar va trebui să “sapi” dup[ informații pentru a afla detalii despre locul în care ar vrea cel mic să ajungă, dar și despre programul părinților. 

Inainte de a cumpăra un cadou, înceacă să afli cât mai multe despre sărbătorit, chiar dacă este vorba despre un copil. Pentru că degeaba îi vei aduce cărți de povești, dacă lui nu ii plac și preferă, de exemplu să joace șah sau să facă un puzzle.  De asemenea, încearcă să nu îi cumperi haine, dacă nu știi sigur că își dorește ceva în special. Pentru că cei mici, în special fetițele au pretențiile lor!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top