Traian Berbeceanu : Mesaj dur după INCIDENTUL DE LA RĂDĂUȚI ! Lăsați că ne rugăm noi pentru Ciprian! Voi făceți-vă treaba!

0

 Fostul sef al BCCO Alba Iulia , Traian Berbeceanu a lansat pe rețelele de socializare un mesaj dureros legat de incidentul de Rădăuți unde un polițist al SAS a fost atacat de de un interlop cu o sabie.

Mor polițiştii în misiune!!!
O să ni se spună că-i o meserie plină de riscuri asumate de fiecare dintre noi…
Da, riscăm în fiecare zi, conştient, doar din dorința de a ne face meseria căt mai bine. Ne asumăm că putem să crăpăm ori să rămânem mutilați pe veci, doar pentru că ne dorim să curățăm societatea de scursuri!
Numai în ultimele 3 zile au fost trei situații cu polițişti agresați fizic, in misiune, unul fiind în stare extrem de gravă.
Îl rugăm pe Dumnezeu să ni-l lase pe Ciprian, să ni-l dea înapoi! Îl rugăm pe Dumnezeu să-l lase pe Ciprian să se întoarcă la fetițele lui!
Sunt foarte multe neajunsuri în sistem, logistică proastă, lipsă de personal, lipsă de experiență şi pregătire, legislație necorespunzătoare. Toate pot să fie înlăturate într-un timp mai scurt sau mai lung.
Există însă un factor favorizator principal: ocuparea funcțiilor de conducere de către persoane “fără chemare”, fără calitățile necesare, fără vreo experiență în structurile pe care le conduc. Asta este una dintre deficiențele care pot fi înlăturate de îndată!
Am încredere că IGPR şi MAI vor acorda o atenție deosebită acestui aspect şi nu vor mai permite ocuparea unor funcții importante de către persoane neverificate temeinic din toate punctele de vedere!
Să-şi facă treaba şi să ne lase să ne rugăm noi pentru viața şi sănătatea lui Ciprian! Pe noi ne aude Dumnezeu mai bine!

PS. Sper să înceapă de aici (a scris Traian Berbeceanu pe pagina sa de facebook)

Distribuie

Lasă un comentariu

Top