Surse politice vorbesc de rezultate slabe ale liderilor PNL în propriul sondaj. Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi au un scor cuprins între 3 și 5 procente.

0

Președintele PNL i-a chemat pe liderii partidului, în Modrogran, pentru a le prezenta datele sondajului de 300.000 de euro efectuat la comanda partidului. În sondaj au fost măsurați și potențialii candidați la alegerile europarlamentare, iar surprizele sunt uriașe, scrie stiripesurse.ro

Ludovic Orban și Klaus Iohannis l-ar vrea tras pe linie moartă pe Crin Antonescu, dar sursele noastre susțin că acesta a obținut un scor spectaculos în sondaje. Antonescu are un scor de 33%, mult peste scorul PNL, cel care în acest sondaj este dat la 27%.

O altă mare surpriză este Vasile Blaga, cel care ar avea 14%, conform surselor noastre, iar fosta sa colegă de președinție din timpul PNL-ului condus bicefal, Alina Gorghiu are 27%

Restul candidaților, în frunte cu Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Marian Petrache sau Siefgried Mureșan au un scor cuprins între 3 și 5 procente. Scorul este unul foarte mic, raportat la potențialul partidului.

Scorurile lui Vasile Blaga și Crin Antonescu dau peste cap toate socotelile lui Ludovic Orban și Klaus Iohannis. Cei doi nu-i vor pe foștii lideri ai partidului pe lista la europarlamentare pentru că odată reveniți vor avea o forță foarte mare în partid.

Pentru Ludovic Orban va fi extrem de dificil să-l scoată din joc pe Crin Antonescu, cel care are sprijinul vechilor liberali, iar mai nou are și sondajele de partea sa.

Biroul de presă al PNL a transmis că: ”Informațiile prezentate în articolul referitor la sondajul de opinie realizat la comanda PNL sunt complet false, nu au niciun corespondent în realitate și nici nu au făcut obiectul discuțiilor informale ale liderilor PNL.” (stiripesurse)

Distribuie

Lasă un comentariu

Top