Superstiția unui succes !

0

bogdanFiecare dintre noi are în suflet ascunsă câte o mică superstiție, pe care o păstrăm acolo, doar pentru noi. Astăzi mi-am ridicat foarte serios problema superstițiilor. Un tânăr ambițios care și-a început activitatea profesională la doar 19 ani. Astăzi 19 ianuarie a lansat pe piața locală urbeamea.ro, un site care ne spune totul despre orașul nostru, dacă e tânăr, e bătrân, râde, e simpatic sau ridat, lent ori alert? Culmea, în ziua lansării, site-ul avea 19 articole. Bogdan Păunescu, tânărul, care este în spatele conceptului artON Media este născut pe data de?  … ați ghicit, 19 aprilie.

Nu știm dacă este sau nu este o supersiție dar se pare că 19 este un număr bun pentru proiectul artOn Media, o rețetă simplă a lui Bogdan Păunescu în care seriozitatea, profesionalismul, imaginația, creativitatea, toate acestea sunt combinate cu mult bun gust.

Iar cel mai nou produs artOn Media, urbeamea.ro, cu siguranță va fi de astăzi locul de întâlnire al miilor de albaiulieni dar și pilonul unor distracții pe cinste, pentru că urbeamea.ro te provoacă la distracție! Nu în ultimul rând de 19 ori baftă Bogdan Păunescu!

Distribuie

Lasă un comentariu

Top