StudentFest,cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România dă startul unui manifest cultural

0

StudentFest,cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), dă startul unui manifest cultural, joi,11 mai 2017, de la ora18:00. Locația deschiderii va fi Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara.Încă din prima zi a festivalului vă așteaptă nume ca Byron, Luna Amară, Cuibul, DOMINO, Kindlein, Late November, The Case, Teatrul Studențesc Thespis, Auăleu, Recul și mulți alții.

În prima parte a festivalului, pe lângă evenimentele deschise publicului larg, participanții își vor dezvolta abilitățile artistice, participând la o parte teoretică a fiecărui atelier, iar mai apoi vor aplica practic cunoștințele dobândite într-un concept pe care-l vor prezenta în ultimele 3 zile ale festivalului sub formă de expoziție sau performance, conform programului.

StudentFest oferă publicului larg numeroase concerte ale unortrupe de renume, trupetinere care vorlansaalbume, darși o mulțime de spectacole de teatru, proiecții de film, expoziții, conferințe, creațiiliterare, spectacole de dans, experimenteșimultealtele,toateevenimentelefiind cu intrareliberă.

„Așa cum arta de-a lungul timpului nu a murit, continuând să crească cu energie și devotament, având o „VIZIUNE” tot mai clară, așa dorimși noi încurajarea tinerilorspre a-și descoperi propria viziune, spre a se manifesta liber cultural. În aceste zile dedicate artei și culturii sunt invitați toți aceia care iubesc frumosul în diferitele lui forme și care vor să-l experimenteze, la StudentFest.” – Bogdan CRIȘAN, coordonator general StudentFest Viziune

Toți cei interesați sunt așteptați la deschiderea oficială a festivalului, dar mai ales la evenimentele pregătite pentru a face parte din frumoasa poveste StudentFest!

 

Pentru programul complet, vă invităm să accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) este singura organizație sindical-studențească constituită la nivelul Universității de Vest din Timișoara, înființată în 27 martie 1990, cu o experiență de peste 27 de ani. Acest fapt o face cea mai reprezentativă organizație a universității și, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studențești din țară.

Scopul OSUT este de a reprezenta interesele comune ale studenților și de a stimula participarea acestora la actul educațional, la viața socială, economică și culturală. Organizația reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are șansa de a se exprima și de a-și pune ideile în practică.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top