Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj 4 – 0. Campioana României învinsă categoric pe” Maracana” din Belgrad

0

Campioana României, CFR Cluj a pierdut la scor, 0 – 4, pe stadionul” Rajko Mitic” (Maracana) din Belgrad, în fața echipei Steaua Roșie, în manșa tur a play-off-ul Europa League.

Golurile sârbilor au fost marcate de Milan Pavkov (min 5), Aleksandar Katai (min 38), El Fardou Ben Nabouhane (min 68) și Mirko Ivanić (min 77), sârbii marcând pe greșelile survenite în apărarea echipei antrenată de Marius Șumudică.

Returul va avea loc la Cluj, pe stadionul din Gruia, joi, 26 august.

Dacă va fi eliminată CFR Cluj, va juca grupele Conference League, iar clujenii pot întâlni acolo echipe ca Tottenham, Roma, Basel, Plzen sau Copenhaga.

Steaua Roşie a marcat la primul său atac, în min. 5, când Ciobotariu şi Cestor au ezitat la o minge de angajament, Ben Nabouhane a şutat, Arlauskis a respins, iar Pavkov, atent, a reluat cu capul în plasă.

CFR Cluj a revenit în joc şi a avut o posesie bună, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii mari de gol. Petrila a tras de la 18 metri, însă fără emoţii pentru Borjan (11), fostul portar al Vasluiului, iar Ciobotariu (22) a reluat cu capul pe lângă poartă de la 8 metri.

Centrul apărării echipei antrenate de Marius Şumudică a cedat din nou în min. 38, iar Katai a marcat cu un şut din careu, după o minge aşezată de Pavkov.

La reluare, ardelenii au avut o oportunitate bună din lovitură liberă de la 20 de metri, dar Deac (50) a trimis razant cu transversală.

Pavkov a ratat de două ori din poziţii foarte bune de gol (52, 60), dar a marcat internaţionalul comorian El Fardou Ben Nabouhane, din pasa lui Ivanic (68), în urma unui contraatac pornit de la o pasă greşită a lui Deac.

CFR a căutat golul de onoare, dar şutul lui Manea (70) a fost blocat de apărarea sârbă, iar cel al lui Petrila (75) a fost prins de Borjan.

Crvena Zvezda a marcat şi golul patru, în min. 77, prin Ivanic, care a reluat simplu cu capul de lângă Camora, la cornerul executat de Ben Nabouhane.

Alibec a fost aproape de golul de onoare în min. 86, dar şutul său violent de la 12 metri s-a dus în transversală, la o pasă înapoi a lui Itu.

Sursa – foto: facebook Steaua Rosie Belgrad

Distribuie

Lasă un comentariu

Top