Șeminee București alături de PEFOC.ro garantează o investiție inteligentă și de lungă durată

0

Șemineul a ajuns să fie o investiție inteligentă. În zilele noastre nimic nu mai pare imposibil de realizat sau de achiziționat. Designul și tehnologia modernă au evoluat atât de mult, încât fac posibilă reaprinderea „focului central” în aproape orice interior. Chiar dacă nu vă permiteți un șemineu clasic, chiar dacă sunteți ecologiști convinși și nu ați face risipă de lemne doar pentru luxul de a avea un asemenea obiect de decor în casă, chiar dacă vă temeți de emisiile de monoxid de carbon ale unui foc deschis, cu ajutorul specialiștilor, se pot acum satisface orice preferințe.

Pe lângă partea de aspect, șemineul are capacitatea de a încălzi o locuință întreagă, aceasta fiind o țintă importantă a celor care fac astfel de alegeri. Căldura se poate transfera din șemineu fie prin tubulatură izolată, fie prin calorifere, după preferința clientului, în funcție de tipul de focar ales. Achiziționarea unui șemineu nu poate fi numită decât alegerea perfectă. Toți prietenii tăi vor vrea să vină în vizită, iar cei dragi se vor instala în fața focului cu o carte și o cafea în mână, petrecând momente minunate. Un șemineu realizat de o echipă de profesioniști nu va înfrumuseța doar casa, va face și căldură. Şemineul pe care îl construim astăzi poate fi catalogat drept o structură architecturală având ca rol primordial încălzirea unui spaţiu închis, cu rol secundar decorativ şi foarte rar păstrându-şi funcţia iniţială de preparare a mâncării calde.

În decursul timpului, șemineul a ajuns la diverse forme de design și stilizare devenind un decor favorit pentru locuinţă. Magia focului și a căldurii transmise îi asigură succesul în funcţie de tipul constructiv, modul de funcţionare precum şi de materialele folosite pentru elaborarea finisajului. Rustic, clasic sau modern tinde să se încadreze cât mai perfect în diferitele stiluri arhitecturale devenind centrul căminului şi transformând astfel locul unde este amplasat într-un loc preferat de reunire a familiei. Şemineele care funcţionează cu lemne sunt probabil cele mai spectaculoase din punct de vedere al imaginii şi ambianţei oferite de către focul ce arde în focar.

Orice model din gama de seminee bucuresti ați alege trebuie să constientizați că doar aspectul exterior diferă de la un șemineu la altul, în schimb la interior sunt alcătuite din aceleași elemente. Amintim aici focarul care este elementul principal al oricărui șemineu, hota termoizolantă, elemente de îmbinare între coșul de fum și șemineu etc. Dacă amenajările interioare au tendința spre genul rustic atunci trebuie să apelați la un model de șemineu rustic. Elementele principale de recunoaștere a unui șemineu rustic sunt cărămizile aparente, piatra și lemnul.

Dacă îţi doreşti ca locuinţă ta să aibă în centrul atenţiei un şemineu de calitate, specialiștii de la Șeminee București, parte a grupului PEFOC.ro te aşteaptă să aflii mai multe despre șemineele de calitate pe care ei le comercializează, și care oferă căldură și confort la un preț accesibil în România. Șeminee București oferă o gamă largă de șeminee pe lemne, șeminee electrice, sobe pe lemne, coșuri de fum sau plăci de silicat de calciu, bioșeminee sau seminee centrala. Te așteaptă avantaje pentru fiecare produs și oferte cât mai personalizate, care vin mereu însoțite de sfaturile specialiștilor. Mai mult decât atât, transportul este gratuit în toată România! Fie că este vorba despre lemn, fie că este vorba gaz sau electric, nu uitați că faceți o investiție pe termen lung care să vă asigure confortul termic, dar și o economisire a cheltuielilor.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top