Se prelungesc restricțiile privind Pandemia de coronavirus în Aiud: Locurile de joacă rămân deschise, Parcul Municipal deschis doar pentru plimbări. Sălile de fitness deschide cu respectarea măsurilor sanitare

0

Primăria municipiului Aiud a anunțat, marți, pe pagina de socializare a administrației locale, că măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, se prelungesc pentru o perioadă de 14 zile.

Potrivit noii hotărâri a Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud, locurile de joacă din Aiud rămân deschise, Parcul Municipal deschis doar pentru plimbări, iar sălile de fitness rămân deschise, doar dacă vor respecta măsurile sanitare și de protecție privind pandemia de coronavirus.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud, întrunit astăzi, 17.11.2020 a hotărât faptul că la nivelul municipiului Aiud se mențin următoarele măsuri, pentru o perioadă de 14 zile, pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor cu virusul SARS-COV-2, după cum urmează:

1. Locurile de joacă rămân închise;

2. Parcul Municipal Aiud rămâne deschis pentru plimbări, sporturi individuale și tenis de camp;

3. Deținătorii de săli de fitness au obligația de a asigura dezinfectarea aparatelor după fiecare utilizare, precum și distanțarea fizică de minimum 2 metri între clienți;

4. Se recomandă respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenție pentru toți comercianții și prestatorii de servicii de pe raza UAT Aiud.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top