Scuza polițistului, porcii au mâncat contorul. Enigma celor de la Electrica –” Tot porcii au refăcut branșamentul?”

0

Polițistul acuzat că umblă cu mașinile fără asigurări și ITP a făcut un pas spre a intra în legalitate. După articolul publicat în presă Vasile Barb și-a mai asigurat una din autoturisme.


Agentul șef principal de Poliție care a fost prins de colegii săi că circula fără asigurarea obligatorie la mașină iar ulterior utiliza autovehiculul cu plăcuțele de înmatriculare care figurau ca fiind retrase a încercat cel mai probabil să-și acopere o parte din ilegalități. După dezvăluirile făcute de presă unul din autoturismele despre care s-a scris a fost asigurat.


Este vorba despre o camionetă surprinsă de noi în locuri diferite căruia îi lipsesc și plăcuțele de înmatriculare.
Din păcate lucrurile sesizate de noi dovedesc că agentul de Poliție profitând de funcția pe care o are a încălcat legea în nenumărate rânduri.


Șefii știau de abaterile agentului șef principal


În urmă cu aproximativ doi ani de zile, șefii lui Barbu au fost sesizați printr-un apel la 112 că polițistul este recalcitrant cu o echipă de la Electrica care venise într-un control la locuința acestuia. Angajații Electrica au avut marea surpriză să găsească contorul electric aruncat și distrus. Scuza polițistului, porcii au mâncat contorul. Enigma celor de la Electrica –” Tot porcii au refăcut branșamentul?”
Acești oameni nu fac cinste sistemului însă aceste reptile din Inspectoratele de Poliție supraviețuiesc prin legăturile strânse avute cu mai marii, pentru că mai marii comit ilegalități pe care personaje ca Vasile Barb le acoperă.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top