Sâmbătă, 17:30 CSO Cugir – SCM Zalău. Meci decisiv pentru promovarea în Liga 2

0

CSO Cugir va întâlni sâmbătă, pe teren propriu (Arena Cugir) cu începere de la ora 17.30, pe SCM Zalău, în returul primei manșe a barajului pentru promovarea în Liga 2.

În tur, pe stadionul Municipal din Zalău, echipa gazdă s – a impus cu scorul de 2 – 0, prin golurile reușite de Raul Stanciu (min 39) și Mihai Forna (min 48).

Pentru a obține biletele pentru finală spre Liga 2, echipa antrenată de Lucian Itu, are nevoie să înscrie de trei ori, pentru a întoarce rezultatul nefavorabil înregistrat în prima manșă.

În schimb cu două goluri marcate, rezultatul total pe cele două manșe va fi egal, iar partida de sub Dragană, va avea nevoie de prelungiri.

Important pentru ²roș – albaștrii², este ca în dispută de sâmbătă, să nu primească gol, pentru că orice gol primit dat de zălăuani, va face misiunea gazdelor, una imposibilă.

Dar calificarea nu este, însă, jucată, iar cum fotbalul este un sport imprevizibil, orice este posibil.

Jucătorii pregătiți de Lucian Itu, își doresc să readucă echipa fanion a orașului, pe cea de – a doua scenă fotbalistică a țării, după o pauză de mai bine de 28 ani.

De altfel tehnicianul “roș – albaștrilor” a evoluat în cariera sa în Liga 2, pentru Săgeata Năvodari, Minerul Lupeni și Internațional Curtea de Argeș, evoluând în 69 partide, reușind să înscrie 23 goluri.

Echipa de la “poalele” Drăganei, este câștigătoarea seriei 9 din Liga 3, cugirenii acumulând 41 de puncte, la egalitate cu ocupanta locului 2, Unirea Dej, golaverajul fiind criteriul de departajare între cele două echipe.

Cugirul a încheiat cu o linie de clasament, care însumează 13 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri.

Metalurgistul Cugir evoluează la nivelul Ligii 3, de 8 sezoane, promovarea fiind obținută în anul 2013, în fața unei formații tot din Sălaj, Rapid Jibou.

Gazdele duelului de sâmbătă, SCM Zalău, este ocupanta locului 2, în seria 10 a Ligii 3, câștigătoarea seriei fiind Minaur Baia Mare.

De 16 ani, nu a mai evoluat Zalăul la nivelul Ligii 2.

Gruparea de sub Meseş, a încheiat sezonul cu un total de 36 puncte, având o linie de clasament, care cuprinde 11 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri.

Iată cum au prefațat cei doi antrenori, Lucian Itu (CSO Cugir) și George Zimă (SCM Zalău), partida de sâmbătă de pe Arena Cugir.

“În ciuda înfrângerii, atmosfera este foarte bună. Suntem foarte încrezători și încercăm să ne calificăm, chiar dacă știm că ne așteaptă o confruntare dificilă. După meciul tur, am luat pulsul adversarului, trebuie să fim mai concentrați, să lăsăm deoparte emoțiile, să ridicăm nivelul prestației. Suntem pregătiți pentru orice, inclusiv prelungiri și lovituri de departajare”, a declarat Lucian Itu, pentru Ziarul Unirea.

” Cu siguranţă nu putem sta la liniştea rezultatului din tur. Va fi un meci complicat, pentru că CSO Cugir este o echipă solidă, periculoasă la fazele fixe. Este un meci greu, dar trebuie să fim concentraţi şi să mergem să dăm totul, ca la final să ne putem bucura de calificarea în finală. Acest avantaj de două goluri ne poate fura, fiindcă şi adversarii pot marca două goluri în retur. Mergem să jucăm şi vom încerca să înscriem, fiindcă dacă vom sta la liniştea acestui rezultat, vom avea mult de suferit”, a declarat George Zima, pentru Sportulsălăjean.ro.

Sursa foto: Sportulsalajean

Distribuie

Lasă un comentariu

Top