Sală de jocuri de noroc din Alba, prădată de suma de 900 lei, de doi bărbați din Timiș

0

O sală de jocuri de noroc din Alba Iulia, a fost jefuită în noaptea de duminică spre luni, de către boi bărbați din județul Timiș.

Cei doi bărbați au sustras din incinta sălii de jocuri de noroc, suma de 900 de lei.

În cursul zilei de luni, cei doi timișoreni au fost reținuți de polițiștii din Alba.

Doi bărbați, bănuiți de furtul unui sume de bani din incinta unei săli de jocuri de noroc din Alba Iulia, au fost reținuți. În timp ce unul din ei i-ar fi distras atenția angajatei sălii de jocuri, celălalt ar fi sustras banii.

La data de 22 mai 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 29 și 42 de ani, ambii din județul Timiș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției în noaptea de 21/22 mai 2023, de către reprezentanții unei săli de jocuri de noroc din municipiul Alba Iulia.

Se pare că, în timp ce unul dintre bărbați ar fi solicitat sprijinul angajatei sălii de jocuri, celălalt ar fi sustras, dintr-un sertar, suma de 900 de lei, ulterior părăsind împreună localul.

În dimineața zilei de 22 mai, cei doi au fost observați, pe o stradă din Alba Iulia, de către un polițist de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, aflat în timpul liber. Acesta a solicitat sprijinul colegilor săi, iar bărbații au fost imobilizați și conduși la sediul poliției. 

În cursul zilei de azi, 23 mai, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top