RNP Romsilva are un nou director general. Gheorghe Mihăilescu , cel care a ținut spatele JAFULUI din Apuseni a fost înlăturat.

1

Surse din instituţie au confirmat demiterea lui Gheorghe Mihăilescu şi înlocuirea lui cu Codruţ Balea. Votul în Consiliul de Administraţie ar fi fost de şase voturi pentru şi o abţinere (nepoata fostului şef al SPP, Bontea Alina Loredana, s-ar fi abţinut de la vot în şedinţă).


Conform CV-ului Balea a ajuns în administraţia centrală a RNP Romsilva din 2007 şi a ocupat funcţia de director al departamentului de fond forestier din Romsilva şi cea de consilier. Înainte de 2007 a fost angajat al Direcţiei Silvice Piteşti.


Gheorghe Mihăilescu este omul care a ținut spatele marilor jafuri făcute în pădurile județului Alba.
Sursele noastre susțin că fostul director al RNP Romsilva era mereu” uns” de colegul și amicul acestuia Gheorghe Dan Boariu, șeful Direcției Silvice Alba.
În primavera anului trecut Mihăilesc a fost informat personal despre jaful din Munții Apuseni unde au fost rase zeci de hectare de pădure fără marcă, câteva săptămâni mai târziu toate cioatele erau marcate de un tehnician al Direcției Silvice Alba.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top