Religia va incepe sa dispara din anul 2022!

4

Singurul roman care a participat vreodata la Revelionul Cosmic, organizat anul acesta in Instanbul, Adi de la Brad (Ardelean Farcas) a revenit in tara. El a fost invitat in perioada 16-19 februarie 2016, in Turcia, de catre Fundatia Suprema Mevlana a Uniunii Fratiei Universale si fondatoarea acesteia, Bulent Corak, la intalnirea anuala, alaturi de alte cateva mii de mebri din intreaga lume. In cadrul intalnirii, Adi de la Brad a participat si la dezbaterile care au avut loc si ne-a dezvaluit cateva dintre subiecte.

,,Majoritatea discutiilor au abordat modalitatea si caile prin care oamenii trebuie sa traiasca in armonie. De sase ani, din Cosmos vin vibratii pozitive, de inalta frecventa, care purifica spiritul omului. Din pacate, majoritatea oamenii si-au neglijat spiritul, s-au atasat prea mult de lucrurile lumesti, uitand sa gandeasca pozitiv. Bulent Corak, cea care a scris ,,Cartea Cunoasterii”, dictata printr-un canal Alfa, direct de la Creator, timp de 12 ani, in 55 de fascicule si 7 suplimente, mi-a dat si mie un exemplar si ne-a spus ca omenirea trebuie sa evolueze, sa treaca de la un nivel de constiinta individuala la unul universal, oamenii trebuie sa-si depaseasca egoismul. Religia va incepe sa dispara incepand cu anul 2022! Este foarte important ca noi toti sa citim si sa meditam, pentru a invata cum sa gandim pozitiv si sa ne purificam mintea. Aici mi-a fost dat sa vad oameni cu adevarat fericiti, care isi stapanesc propria minte si isi iubesc spiritual. La nivel mondial sunt peste trei milioane de meditatori.”– a declarat Adi de la Brad.

image

De mentionat ca Adi de la Brad (Ardelean Farcas) este cel care initiaza oamenii sa mediteze, in cadrul Centrului de Meditatie Vipassana din Dumbrava de Sus, Hunedoara (http://www.meditatie.ro). Adi Ghimpeanu

DSCF3277

Distribuie

4 comentarii

Lasă un comentariu

Top