Răzbunare în stil MAFIOT în cazul agresorului din Pianu care a omorât un tânăr de 32 de ani

0

Casa de vacanță ce aparține  bărbatului acuzat de omor, miercuri, în centrul orașului Sebeș, pe tânărul de 32 de ani din comuna Pianu, a fost incendiată în noaptea de miercuri spre joi. Bărbatul a fost reţinut pentru săvârșirea infracțiunii de omor și urmează să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile. 

Joi dimineața, la ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S. V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus la data de 16 mai 2018, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, împotriva inculpatului Stancu Valer pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În cursul zilei de 17 mai 2018, urmează a se sesiza judecătorul de drepturi și libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

 

Distribuie

Lasă un comentariu

Top