PSG lovită tot mai crunt de coronavirus: Kylian Mbappe a fost depistat cu COVID 19

0

Când toată lumea credea că s – a sfârșit focarul de coronavirus de la PSG (șase jucători fiind depistați pozitiv), a mai apărut un nou caz de jucător infectat cu coronavirus.

Este vorba despre Kylian Mbappe, jucătorul în vârstă de 21 de ani a efectuat testul înaintea partidei pe care Franța o avea de disputat contra Croației, în Liga Națiunilor. Imediat după ce a sosit rezultatul pozitiv, Mbappe a fost exclus din lot și trimis imediat în izolare.

Interesant este că Mbappe fusese negativ la testul pe care la făcut în urmă cu doar câteva zile, la finalul săptămânii trecute. Ba chiar a fost trimis pe teren în partidă pe care Franța a jucat-o împotriva Suediei, tot în Liga Națiunilor, scor 1-0. Chiar Mbappe a marcat singurul gol al partidei.

Kylian Mbappe este cel de-al șaptelea jucător al lui PSG care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Neymar jr., cel mai scump jucător din lume, a fost în primul lot de infectați. Miercuri s-a anunțat că Neymar, Angel Di Mari și Leandro Paredes sunt pozitivi. Pentru ca joi să apară alți trei pozitivi: Marquinhos, Mauro Icardi și Keylor Navas. Toți cei șase fotbaliști care au fost testați pozitiv în urmă cu o săptămână au fost în vacanță în urmă cu o lună.

PSG și-a amânat startul în noul sezon pentru a le putea acorda jucătorilor o scurtă vacanță după finala Ligii Campionilor. Pe care au pierdut-o în fața celor de la Bayern München. Este de așteptat ca PSG să își amâne încă o dată primul meci de campionat.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top