PRO România a demonstrat că ține cu România

0

PRO România a dovedit și astăzi că își ține promisiunile și că scapă țara de cea mai dezastruoasă guvernare din ultimii 30 de ani. Reinstalarea echilibrului socio-economic, garantarea siguranței personale a cetățenilor și poziționarea corectă în relația cu instituțiile internaționale reprezintă prioritățile pe care noul guvern trebuie să și le asume.

Viorica Dăncilă a guvernat pe bâjbâite, a mințit și a falsificat date. Echipa care va prelua guvernarea are o mare provocare: bugetul pentru următorul an. Deficitul a ajuns la 2,1% din PIB după primele 8 luni din 2019, trebuie oprite urgent efectele OUG 114 – această bombă radioactivă care a afectat energia, telecomunicațiile și finanțele.

PRO România susține o guvernare coerentă, bazată pe proiecte în măsură să genereze echilibru social și economic. În acest sens, conectarea cu nevoile reale din mediul de afaceri se impune ca o condiție esențială în realizarea programului de guvernare.

În ultimii doi ani, PSD a dinamitat tot ce înseamnă predictibilitate fiscală. Este clar că trebuie să relaxăm prevederile legale pe forța de muncă din afara UE. România duce lipsă de specialiști în toate domeniile. Educația trebuie corelată la piața muncii, pliată pe aptitudinile tinerilor, trebuie încurajat învățământul profesional dual.

Dincolo de obiectivele de dezvoltare socială și economică stabilă, predictibilă și sustenabilă, PRO România consideră că datoria noului cabinet este să redea României statutul de țară sigură.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top