Prietena ta cea mai bună se căsătorește? Iată CE cadouri inedite poți să-i oferi la petrecerea burlăcițelor!

0

Momentul în care prietena ta cea mai bună se căsătorește este unul special, plin de bucurie, speranță și voie bună. Cu siguranță vei dori să-i oferi un cadou pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine, un dar pe care să-l prețuiască pentru mult timp.

Iată cele mai interesante cadouri pe care i le poți oferi viitoarei mirese la petrecerea burlăcițelor:

  • O bijuterie personalizată

Dacă ești prietenă foarte bună cu mireasa, cel mai potrivit cadou este unul personalizat, care să-i amintească mereu de clipele frumoase petrecute împreună. Și pentru că nu ai cum să greșești niciodată cu o bijuterie, te poți gândi să-i oferi în dar un lănțișor sau o brățară fine, de aur sau de argint, cu un pandantiv cu mesaj inscripționat special pentru ea. Astfel, de fiecare dată când le va purta, se va gândi la tine.

  • Card cadou pentru casă nouă

În cazul în care mireasa este o persoană pragmatică, va aprecia cu siguranță un cadou practic și util, pe care să-l folosească în căminul său. Indiferent dacă îi cunoști sau nu gusturile în materie de design interior, este posibil să nu știi de ce fel de obiecte are nevoie în casă. 

Prin urmare, cea mai inspirată soluție este să-i achiziționezi un card cadou de la Homelux, pe care să-l folosească exact așa cum își dorește ea. Dacă vrea corpuri de iluminat, poate alege din această gamă sau, dacă vrea decorațiuni, electrocasnice sau chiar mobiler, va găsi mai multe modele în magazin. Un astfel de dar îi oferă libertatea de a cumpăra produsele preferate, așa că va fi extrem de încântată de el.   

  • O carte Kama Sutra

Acesta este un cadou perfect, deoarece îmbină utilul cu plăcutul. O va ajuta să-și exploateze la maximum erotismul în căsnicie. Alege o carte care să conțină atât poziții sexuale, cât și alte secrete ale senzualității, precum mâncăruri afrodisiace, diverse tehnici de masaj sau modalități pentru decorarea dormitorului într-o manieră seducătoare.  

  • Un halat de mătase

Dacă vrei să-i oferi un cadou elegant, un halat de mătase sau din satin este alegerea ideală. Îl va putea purta în ziua nunții, în timp ce se pregătește pentru marele eveniment, dar și multă vreme după aceea, de fiecare dată când va vrea să se simtă cu adevărat specială. Această piesă vestimentară inspiră mult bun-gust, distincție și senzualitate, așadar ce femeie nu ar aprecia un astfel de dar?  

  • Un voucher la un centru SPA

Răsfaț-o pe viitoarea mireasă oferindu-i un voucher la un centru SPA, pe care să-l folosească înainte de nuntă. Este exact ce are nevoie pentru a scăpa de emoțiile legate de marele eveniment, fiind ocazia perfectă de a se relaxa și de a se destinde înainte de ziua căsătoriei.

  • Un cristal norocos pentru protecție

Încă din cele mai vechi timpuri, cristalele au fost folosite atât în scopuri terapeutice, cât și pentru protecție spirituală. Este cunoscut faptul că ametistul are un puternic efect calmant, cuarțul transparent aduce armonie în familie, amonitul este o sursă de echilibru, iar pirita este o piatră a bunăstării și a abundenței. 

Dacă viitoarea mireasă este o persoană care crede în puterile miraculoase ale acestor pietre prețioase, atunci îi poți oferi un astfel de dar. Indiferent dacă îl poartă asupra sa ori îl amplasează în casă, cristalul va absorbi energiile negative, amplificându-le în același timp pe cele pozitive.

În concluzie, toată lumea dorește să-i ofere unei viitoare mirese un cadou special, însă niciunul nu se va compara cu darul tău, dacă ții cont de aceste recomandări. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Distribuie

Lasă un comentariu

Top