Preot din Blaj, lovit de un Tren de marfă în Gara din „Mica Romă”

0

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Blaj, a fost lovit mortal luni seară, de un tren de marfă, în zona Gării din localitate, iar în urma accidentului, acesta și – a pierdut viața.

Bărbatul lovit de tren, este Vasile Benchea, un preot din municipiul Blaj, care oficia servicii religioase, chiar în biserica din apropierea gării, unde preotul și – a pierdut viața.

Vasile Benchea era preot al Biserica „Sfântă Maria” din Blaj, din anul 1990.

Inspectoratul Județean de Poliție Alba, a emis un comunicat de presă, cu precizări suplimentare, despre cauzele nefericitului accident.

La data de 22 noiembrie 2021, în jurul orei 18,30, polițiștii Postului de Poliție Transport Feroviar Blaj au fost sesizați de către impiegatul de mișcare al stației, cu privire la faptul că, la ieșirea din Stația Blaj, spre Valea Lungă, o persoană a fost acroșată de un tren.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la locul accidentului, a rezultat că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Blaj, ar fi circulat pe calea ferată, împrejurare în care a fost acroșat de un tren de marfă. În urma leziunilor suferite, acesta și-a pierdut viața.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top