Pompierii, prietenii copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” din Alba Iulia

0

Pentru o zi, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” din Alba Iulia, au avut prieteni noi de joacă: pompieri, jandarmi si polițiști.

Cei mici, au învățat de la pompieri, cea mai importantă lecție: aceea de a nu se juca cu focul și riscurile la care se expun dacă recurg la această modalitate de joacă.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul Grădiniței, Dumbrava minunată” din Alba Iulia, și a fost organizat de către echipa Ready Steady Go Sibiu, în cadrul proiectului numit, Ziua Serviciilor de Urgență 112″.

Activitatea a avut ca scop informarea copiilor despre întregul sistem operațional al serviciilor de urgență 112 și cum pot fi ajutați la nevoie de către salvatori.

Salvatorii le – au prezentat copiilor, echipamentele folosite la intervenții, situațiile în care intervin aceștia, mai ales acelea care implică stingerea incendiilor.

La eveniment, au participat și Inspectoratului de Poliție Alba Iulia, Serviciului de Ambulanță Alba Iulia, Inspectoratului de Jandarmi Alba Iulia, care le-au prezentat la rândul lor, copiilor, cu ce se ocupă fiecare și când trebuie să apeleze la sprijinul lor.

” Ne bucurăm nespus de mult că am participat la acest eveniment și suntem profund impresionați de cât de curioși și încântați au fost cei mici”, au transmis prim intermediul paginii de socializare, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba Iulia.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top