Peste 150 de persoane legitimate, șapte permise de conducere reținute și două certificate de înmatriculare, după o acțiune a polițiștilor din Galda de Jos și Vințu de Jos

0

Polițiștii din comunele Galda de Jos și Vințu de Jos, din județul Alba, au organizat miercuri, o acțiune pentru creșterea siguranței în localitățile rurale din zonele de competență.

În urma acțiunilor derulate de către polițiști, au fost legitimate peste 150 de persoane, au fost reținute 7 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos și ai Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au organizat acțiuni pentru creșterea siguranței în localitățile rurale din zonele de competență. Au fost legitimate peste 150 de persoane, controlate autovehicule și au fost aplicate 78 de amenzi.

La data de 7 aprilie 2021, polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Galda de Jos și Vințu de Jos, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, au organizat, pe raza localităților rurale din competență, acțiuni care au avut ca scop creșterea siguranței și prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Au fost legitimate 164 de persoane, au fost verificate 137 de autovehicule și au fost sancționați 67 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză și 4 care nu au acordat prioritate pietonilor. Alţi 7 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 7 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top