Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru violență în familie, pentru un bărbat din Crăciunelu de Jos, care și-a agresat soția

0

Polițiștii din Crăciunelu de Jos, au emis un ordin de protecție provizoriu și au deschis un dosar penal pentru violență în familie, pe numele unui bărbat din comună.

Bărbatul este învinuit că și-a agresat iubita, în urma unor discuții avute în contradictoriu și a consumului de băuturi alcoolice.

La data de 22 mai 2023, polițiștii Postului de Poliție Crăciunelu de Jos au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.  

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o pe femeie, fără a-i provoca leziuni care să necesite transportarea la spital.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa. Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de violență în familie.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top