Opoziția mult așteptată din Consiliul Local Alba Iulia se face simțită. Consilierii PSD vor gestionarea transparentă a bugetului !

0

sedinta-clÎn urma consultărilor cu cetăţenii, grupul consilierilor PSD din Consiliul local al municipiului Alba au hotărât de comun accord să nu voteze  bugetul  general de venituri şi cheltuieli al municipiului Alba Iulia pe anul 2015 din următoarele motive :

În municipiul Alba Iulia  mai  există încă 40 % din străzi neasfaltate, fără alimentare cu apă şi canalizare, iar în proiectul de buget pe anul 2015 se alocă peste un 1milon de euro pentru amenajarea unui Skate Park şi pentru organizărea unor evenimente fără impact pentru viaţa culturală a municipiului .

De asemenea, suntem împotriva alocării sumei de aproximativ 4 milioane de euro către STP prin AIDA TL (Asociaţie de casă a PDL-PNL),având în vedere că primarul Mircea Hava împreună cu consilierii PDL-PNL din Consiliul local al municipiului Alba Iulia vor să mărească preţul pentru bilete şi abonamente la transportul local în comun .

În consecinţă, propunem o gestionare  transparentă şi eficientă a fondurilor destinate secţiunii tehnice de dezvoltare cât şi a sumelor destinate organizării de evenimete culturale pe parcursul anului 2015.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top