O firmă de top din Alba Iulia, reduceri substanțiale pentru clienți în preajma sărbătorilor

0

Ambiția și dorința de implicare pentru rezolvarea problemelor pe care oamenii le au în domeniul cadastral au făcut dintr-o firmă din Alba o echipă de profesioniști pe care orice client vrea să o aibe aproape.

Biroul de Cadastru Maxim din Alba Iulia a crescut în cel mai scurt timp cât alți într-o viață, tocmai datorită perseverenței, seriozității și implicării în activitatea pe care o desfășoară. Echipa coordonată de inginerul Emanuel Maxim oferă servicii de calitate efectuate în timp scurt la cele mai mici prețuri!


Biroul deține aparatură modernă, de înaltă precizie. Specialiștii Cadastru Maxim vin cu tehnici și tehnologii de ultimă generație în soluționarea problemelor dumneavoastră rapid și cu costuri minime datorită eficacității în producție.

Și dacă tot venii vorba de prețuri mici, trebuie menționat că în prejma sărbătorilor de iarnă Cadastru Maxim oferă reduceri substanțiale celor ce apelează la serviciile companiei.

” Suntem într-un contact permanent cu clienții noștri și ne dorim ca aceștia să știe și să simtă acest lucru, fapt pentru care considerăm că aceste reduceri sunt binevenite.” – a spus Emanuel Maxim – manager SC Cadastru Maxim SRL

Pentru a veni în sprijin instituțional în cazul evitării aglomerațiilor din anumite instituții publice, inginerul Emanuel Maxim a lansat, în premieră, cea mai performantă platformă de comandă a extraselor CF și serviciilor online. Proiectul este unul de succes.

” Le mulțumesc clienților noștrii pentru încrederea acordată și îi așteptăm cu drag, plini de entuziasm și energie și în următorul an. Fiind un an încercat de o grea pandemie am încercat sa îi protejăm, mărind distanța dintre programări pentru a avea timp să dezinfectam. Le mulțumesc pentru răbdare, pentru înţelegere și pentru toate gândurile bune!” – a mai spus inginerul Emanuel Maxim

Cadastru Maxim are sediul în Alba Iulia, Str. Septimius Severus, Bl. 55, Ap. 3.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top