Liga 3- Victorie pentru Cugir în derby – ul de pe Cetate, cu Unirea, egal pentru Galda și înfrângere pentru Soda Ocna Mureș

0

Eșalonul al treilea fotbalistic a debutat în weekend, cu meciurile primei etape din sezonul 2020/2021.

Cele patru reprezentante ale județului Alba, Metalurgistul Cugir, Industria Galda, Unirea Alba Iulia și CS Ocna Mureș au disputat primele partide din acest an, după o pauză de șase luni, cauzată de pandemia de coronavirus din țara noastră.

Prima etapă a Ligii 3, a propus primul derby județean, aflându -se față în față Unirea Alba Iulia și CSO Cugir.

Jucătorii echipei de la ²poalele² Drăganei s – au impus categoric, cu scorul de 4 – 1 în derby -ul disputat pe stadionul ²Cetate², într – o partidă controlată de vizitatori, de la un capăt la altul. Golurile echipei cugirene, au fost marcate de Marius Lupu (35, 72 – penalty), Tudor Șaucă (51), Paul Păcurar (56 – penalty), iar golul de onoare pentru Unirea, a fost reușit de căpitanul Ciprian Selagea (16).

Industria Galda de Jos a încheiat la egalitate scor 0 – 0, partida disputată în deplasare cu echipa Avântul Reghin.

Jucătorii echipei de Paul Ciucă, au avut mai multe ocazii de a înscrie, prin golgheterul din sezonul trecut al găldenilor, Cioară, Gotă sau Cunțan.

Singura înfrângere a weekendului, o consemnăm în dreptul formației Soda Ocna Mureș. Revenită în Liga 3, gruparea din Ocne, a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 0 – 2, în fața formației Sticla Arieșul Turda.

Ocnamureșenii au ratat un penalty, în minutul 32 al întâlnirii, la scorul de 0 – 0.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top