INVITAT LA OPINIE – George Badea : Războiul Ultimei Profeții

1

autor : George Badea

Pe fondul evenimentelor care s-au succedat de-a lungul acestei primăveri, să privim dincolo de cortina cunoscută a societăţii şi să vedem ce se ascunde în spatele vălurilor acestei lumi.
Toată nebunia stârnită cu pandemia coronavirusului are în spatele ei o realitate mai puţin cunoscută.

George Badea

Dar înainte de a trece la explicaţiile de rigoare, trebuie neapărat să menţionez un aspect foarte important, o informaţie auzită la Radio România Actualităţi zilele trecute. Era ora 19, 20 şi pe acest post se transmitea o emisiune legată de starea de lucruri cu epidemia de la noi. În direct se afla o doamnă doctor, nu am apucat să aud de la ce spital sau clinică, ce dialoga cu moderatoarea emisiunii. Aceasta a menţionat că mai mulţi ascultători trimiseseră prin sms o serie de întrebări legate de epidemie. Una dintre întrebări, a unui domn trecut de 70 de ani, după voce mi-am dat seama de asta, a întrebat în felul următor: „Doamnă doctor, este adevărat că acest virus Covid19 are în structura sa şi o tulpină din HIV?” HIV adică SIDA. Omul ştia ceva de undeva, se documentase deoarece întrebarea a fost foarte interesantă. După ce a auzit întrebarea, doctoriţa a răspuns cam cu jumătate de gură: „Da… este adevărat…”

Personal cred că nu se aşteptase ca şi alţii să cunoască realitatea din spatele nebuniei cu epidemia.
Şi revin la chestiune. Doar astfel se explică de ce şi unele persoane tinere, cu sistem imunitar destul de bun, şi de la noi şi din alte ţări, au fost victime – în unele cazuri cu deces – ale coronavirusului. Şi se explică, deoarece tulpina de HIV ştim că slăbeşte foarte mult sistemul imunitar, iar pe fondul acesta coronavirusul îşi face treaba mult mai uşor. Dar staţi aşa! În natură nu există viruşi hibrizi, natura nu face greşeli!

Şi acum, bomba!! Denumirea de „Big Pharma” este atribuită unui grup de companii producătoare a majorităţii medicamentelor care se fabrică în zeci de ţări ale lumii. Această reţea „Big Pharma” lucrează direct şi mână-n mână cu oculta mondială reprezentată de către gruparea Illuminati sau altfel spus Chimera.

Pentru a obţine un efect pe termen lung, care să-i permită atingerea ultimei faze a instaurării Noii Ordini Mondiale, Chimera a colaborat cu Trantaloizii pentru fabricarea unui virus hibrid, care să afecteze aproape toate categoriile de vârstă. Odată intrat în corpul persoanei, Covid19 cu tulpină de HIV provoacă slăbirea iniţială a sistemului imunitar, fază în urma căreia virusul gripei se instalează în căile respiratorii. De obicei omul sănătos rezistă și la HIV. Menţionez că stadiul actual al ştiinţei încă nu a obţinut încrucişări de viruşi într-unul singur, pentru că fiecare virus are programul său specific, şi în mod natural nu permite altui virus să intre peste programul său. Dar cu ajutorul Trantaloizilor, specie fabricată genetic de către Micii Cenuşii cu care oculta a cochetat decenii la rând, s-a reuşit hibridizarea.

Şi acum a doua bombă!! Toate răpirile de către Micii Cenuşii raportate în lume nu aveau ca scop hibridizarea lor cu specia umană, ci teste pentru a reuşi să vadă cum pot fabrica un virus hibrid şi cum acţionează acesta asupra organismului uman! Şi se ştie că în ingineria genetică cercetările durează uneori şi 20-30 de ani, pentru că sunt foarte multe şiruri informaţionale în segmentele de ADN.

Apoi oculta a trimis în China virusul. De curând – chestie doar de câteva zile în urmă – preşedintele american Trump a reuşit să afle despre acest lucru şi l-a concediat pe unul dintre cei mai importanţi inspectori generali numiţi la Pentagon – Glenn Fine, care era responsabil cu supravegherea situaţiei coronavirusului în Statele Unite și cu gestionarea celor 2,3 trilioane de dolari pentru tratamentul necesar pacienților îmbolnăviți. Bani care fuseseră blocați din decizia – neraportată lui Trump – lui Glenn Fine. Acesta a fost acuzat că ştia despre faptul că acest virus a fost fabricat în Statele Unite şi transportat în mare secret în China, pentru a da o lovitură de graţie acestui stat care este un rival economic serios pentru americani. Ori se ştie că Pentagonul a fost decenii la rând instrumentul ocultei în contactul cu Micii Cenuşii, dar şi în ascunderea unei asemenea colaborări faţă de opinia publică.

Astfel Chimera – care la origine este o grupare militarizată cu proveniența în Orion – a mizat pe faptul că va împuşca nu doi, ci trei iepuri dintr-o dată: subminarea autorităţii lui Trump și eventuala sa demitere (pentru a pune apoi în locul său un președinte obedient), acuzarea Chinei şi subminarea capacităţii ei economice, şi instalarea pandemiei care ca stare de lucruri motivează şi impune ideea vaccinării globale. Nişte argumente sunt necesare pentru această idee. Deşi Trump este republican, ca şi cei din clanul Bush care au condus Statele Unite în 3 rânduri, şi care au pus planurile Chimerei şi ale Noii Ordini Mondiale în acţiune, Trump s-a situat la 180 de grade faţă de o asemenea obedienţă. Şi ca urmare pandemia, care s-a răspândit în toată lumea atipic de foarte repede pentru un virus de gripă, este instrumentul Chimerei oculte care a decis şi implementarea tehnologiei 5G, şi obţinerea virusului hibrid şi tot acest război surd împotriva omenirii.

Dar întrebarea mea este aceasta: dacă doctoriţa care se afla în direct la Radio România Actualităţi ştia că acest coronavirus are şi tulpină de HIV, de unde avea ea această informaţie? Şi de ce doctorii care ştiu asta nu ies pe posturile TV româneşti să spună adevărul despre această monstruozitate care este susţinută printr-o campanie de feed back negativ de către guvernul actual şi de către preşedintele de la Cotroceni? De ce nu au curaj să spună adevărul? Vă întrebaţi cine este în spatele întregului fenomen? Chimera ocultă, Micii Cenuşii – care astfel se răzbună prin intermediul Trantaloizilor (niște genii într-ale geneticii, dar genii negative) pentru că au fost alungaţi de pe planetă, şi slugile lor obediente care sunt cu zecile de mii în diferite structuri ale lumii (gen Bill Gates și alții ca el). Tocmai de aceea cu toate că s-a spus foarte clar că acest coronavirus nu se ia din aer, atenţionarea de a nu atinge clanţele, ori alte obiecte atinse de alte persoane este cât se poate de real, pentru că tulpina de HIV din coronavirus tocmai prin atingere se transmite favorizat de virusul gripei. Şi de aceea este necesar să ne menţinem igiena zilnică, să folosim dezinfectant. Oficialităţile române ştiu asta, dar tac mâlc, pentru că dacă s-ar spune oficial, ar ieşi panică generală şi nu se mai înţelege nimeni cu nimeni. Era însă suficientă precizarea folosirii dezinfectanţilor şi totul era în regulă, putem ieşi oriunde în oraş, la cumpărături, la rude, la prieteni, la cinema etc. cu condiţia de a respecta regulile de prevenţie. Dar aşa oficialităţile de la noi s-au speriat foarte tare şi acesta este motivul pentru care au reacţionat aşa cum ştim cu toţii.

Trăim actualmente în mijlocul şi în cursul unei bătălii între întunecaţi şi cei luminoşi, profeţită de esenienii de acum mii de ani în manuscrisele de la Marea Moartă. Şi din fericire, pentru că aşa spune şi profeţia, chiar dacă vremurile sunt atât de dificile pentru noi toţi, în cele din urmă cei luminoşi vor câştiga această bătălie. Şi de abia după această bătălie omenirea va fi cu adevărat liberă. Bucuraţi-vă, vremurile sunt aproape!

Distribuie

Un comentariu

Lasă un comentariu

Top