Horațiu Florea – ” Este lesne de înțeles că un partid în care există contestări și certuri în fiecare zi nu poate să conducă bine ţara.”

0

Scandalul din PSD din ultima perioadă pune în” gardă” clasa politică a României. Mitralierele opoziției lovesc direct în social democrați în loc să îndemne la constituirea unui Guvern pro-european și pro dezvoltare a României.
La nivel local lucrurile decurg la fel, accentul se pune pe răfuieli în timp ce interesul asupra cetățeanului este lăsat deoparte, fapt sesizat de liderul Pro România, filiala Alba, Horațiu Florea.

” Alegerile parlamentare au fost câștigate în urmă cu doi ani de către un partid politic pentru care răfuiala internă ocupa un loc mai important decât problemele cetățenilor, iar în ultimele luni membrii acestuia au petrecut mai mult timp cu ședințele interne decât în “comisii”, cu scopul de a rezolva neajunsurile cetățenilor. Prima pagină a ziarelor este ținută de “războiul” dintre actualul lider și disidenții “scrisorii” prin care se solicită demiterea acestuia. Este lesne de înțeles de ce oamenii sunt dezamăgiți. Este lesne de înțeles că un partid în care există contestări și certuri în fiecare zi nu poate să conducă bine ţara. Este ușor de înțeles și pentru noi, cei din Opoziție, că nu putem avea o astfel de conduită. Poate este și aceasta o încercare de a distrage atenția de la probleme importante ale comunității.
Până una alta, avem și noi trei întrebări:
– Care au fost măsurile concrete luate în cazul pestei porcine
– Când se va da drumul la un proiect important de infrastructură cu care ne putem mândri în an centenar
– Care este stadiul lucrărilor la cele trei spitale regionale: București, Cluj și Iași” – sunt doar câteva aspecte sesizate de liderul din Alba.

Horațiu Florea este medic veterinar, a fost împuternicit să coordoneze activitatea filialei județene până spre finalul anului când se va organiza primul Congres PRO România. Proiectele sale de viitor vizează constituirea de organizații municipale, orășenești și comunale, punând accent pe importanța tinerilor în implicarea politică.
De asemenea Florea dorește atragerea oamenilor de calitate, fără un trecut politic controversat, cu o experiență și o expertiză profesională confirmată, și care vor să se implice în politică pornind de la onestitate și de la dorința de a contribui la recâștigarea încrederii în instituțiile statului și în societate.
Liderul Pro România, filiala Alba, a început o campanie în județ pentru a sta de vorbă cu oamenii, a-i atrage și a-i îndemna spre o politică curată bazată pe onestitate, simț civic și dragoste de țară.

Distribuie

Lasă un comentariu

Top